1 porsjon
1-2 kyllingfilet
1-2 skiver magert bacon
1 ss Philadelphia-ost
1 blomkålhode
1 ss kesam, melk eller kremost
tomat, pynt
1 hvitløksfedd
oregano
salt og pepper
Slik gjør du:
Lag en lomme i kyllingfileten og fyll den med Philadelphia-ost. Surr bacon rundt og sett fast med en tannpirker. Brun raskt i en stekepanne til det får en stekeskorpe. Sett deretter inn i ovnen på 200 grader i 15-20 minutter.
Skjær opp et blomkålhode og kok i 10-15 minutter. Hell av vannet, tilsett kesam, kremost eller en skvett med melk, hvitløk, oregano, litt salt og pepper, og mos det til en puré med en stavmikser.
Alternativer:
Innbakt med pesto.
Rotmos av kålrabi, poteter og/eller gulrot som tilbehør.
Kilde: "Sunn og sterk med protein", Cappelen Damm.