Oppskrifter Dessert Disse små ... Disse små godbiter man gjerne tar flere av - og de passer perfekt til påsken Hell i silikonformer for best resultat. Juster hvor sure du vil ha dem ved å tilsette mer eller mindre vinsyre å rulle dem i. © Styling: Cecilia Hagerling Larsson / Foto: Charlie Drevstam Av Cecilia Hagerling Larsson 28. mars 2025 Link kopieret til utklippsholderen Sitrongelé Unngå å slå av skjermen Ingredienser 2 godbiter ¼ gelatinplater ¼ dl sukker ¼ dl vann ¼ dl glukosesirup ¼ dl presset sitron ¼ krm vinsyre Topping ¼ dl sukker ¼ ts vinsyre (f.eks. Santa Maria) Slik gjør du: Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 5 min. Kok sukker, vann og glukose til 140 °C. Tilsett presset sitron og kok under omrøring til 120 °C. Ta kjelen fra varmen og la den avkjøles i 2–3 min. Bland i vinsyre. Ta opp og la gelatinplatene smelte i røren under omrøring. Hell røren i små silikonformer. La stivne i romtemperatur i ca. 1 døgn. Ta godbitene ut av formene. Rull dem i sukker blandet med vinsyre. © Styling: Cecilia Hagerling Larsson / Foto: Charlie Drevstam Les hele artikkelen Dessert Denne desserten er den perfekte avslutning på årets siste middag Kake Oppskrift på små sitronkaker med blåbærkrem og hasselnøtter påskemat Les hele artikkelen Dessert Påskens beste desserter Her kan du se 9 oppskrifter på smakfulle og enkle påskedesserter som er perfekte å kose seg med i påsken. Dessert Denne desserten er både nydelig og perfekt til påske Vakre bringebærtarteletter som blir ekstra fine når toppingen sprøytes på. Dessert Disse dessertene gir riskremen skikkelig konkurranse De er like velsmakende som de er lekre, og ikke nok med det, de kan tilberedes i god tid før du serverer.
Dessert Påskens beste desserter Her kan du se 9 oppskrifter på smakfulle og enkle påskedesserter som er perfekte å kose seg med i påsken.
Dessert Denne desserten er både nydelig og perfekt til påske Vakre bringebærtarteletter som blir ekstra fine når toppingen sprøytes på.
Dessert Disse dessertene gir riskremen skikkelig konkurranse De er like velsmakende som de er lekre, og ikke nok med det, de kan tilberedes i god tid før du serverer.