Oppskrift på blodappelsinsalat med burrata og ristede hasselnøtter
En enkel og velsmakende salat som passer godt til for eksempel grillet eller stekt laks.
1 / 1
Blodappelsinsalat med burrata og ristede hasselnøtter
Tid: 10 min.
Antall porsjoner: 4
2 blodappelsiner
100 g blandet salat
1 burrata eller bøffelmozzarella (200 g)
2 ss olivenolje
2 ss ristede hasselnøtter uten skall
1/2 ts flaksalt
litt kvernet svart pepper
Slik gjør du:
1. Skjær bort skallet og alt det hvite på appelsinene. Skjær ut hinnefrie båter med en skarp kniv.
2. Legg salatblandingen på et fat. Fordel appelsinbåtene over. Legg en burrata eller mozzarella på toppen av salaten. Ringle over olivenolje.
3. Grovhakk nøttene og dryss dem over. Krydre over med flaksalt og pepper.
