© Mats Dreyer

Berit Nordstrands tomatiserte torskegryte

Sunn og mettende hjernemat på 10 minutter!

4. november 2019

TIPS: Kutt ut kikerter/linser og server torskegryten med fullkornsris, byggryn eller 2–3 mandelpoteter med skall som variasjon.

4 porsjoner 

600 g torsk 

1 løk 

2 hvitløksfedd 

extra virgin olivenolje 

1 boks økologiske hermetiske tomater 

1 boks/eske hermetiske kikerter/linser

hakket persille eller koriander 

1 ts sitronpepper 

½ ts havsalt

Slik gjør du: 

Finhakk løk og hvitløk og surr i olivenolje til løken er blank. Tilsett hermetiske tomater og kikerter/linser og la koke under lokk i 4–5 minutter. Vend torsken i en blanding av litt olivenolje, persille eller koriander, sitronpepper og salt. Legg torskestykkene oppå tomatblandingen, og la trekke under lokk i 5 minutter. 

© Mats Dreyer

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...