Matserie Berit Nordstrand
TV-aktuelle:

Klaus Sonstad og Berit Nordstrand blir snart å se i ny matserie! 

© TV 2

Berit Nordstrand og Klaus Sonstad med ny tv-serie!

Berit Nordstrand og Klaus Sonstad kommer snart på tv skjermen med matprogrammet "Bra godt".

8. februar 2018 av Kaja Berentsen

Mandag 26 februar starter TV 2 serien "Bra godt", med Klaus Sonstad og Berit Nordstrand, avslører TV 2 på sine nettsider. Nordstrand er lege og kostholdsekspert, og inviterer i hver episode Klaus Sonstad hjem til sitt kjøkken for å lage mat. 

Sunn og god hverdagsmat

Fra mandag til torsdag skal Berit og Klaus lage sunn og god hverdagsmat sammen. Berit som har 25 års erfaring som lege, skal lære seerne enkle triks og oppskrifter for å få en sunnere hverdag. 

– Jeg ønsker folk skal bli inspirert til å kose seg med mat som smaker godt og samtidig er bra for kroppen. Jeg jobber på for å spre kunnskap om mat som kan gi mer overskudd og glede til det som betyr mest for folk, sier Nordstrand til TV 2.

Sonstad skal være ved Nordstrands side som folkets representant.

– Jeg skal være folkets representant og spørsmålsstiller, prøvekanin og lekmannsfilter. Noen ganger blir Berit nemlig veldig lege og bruker mange faguttrykk og uforståelige ord. Dessuten er hun så ivrig på å få alle til å spise sunnere at hun kan ta helt av. Da må jeg være fornuftens røst i begeistringens tid. Og så tuller jeg en del når hun blir for seriøs, forteller Sonstad til TV 2. 

"Bra godt" sendes fra 26 februar, mandag til torsdag, klokken 18.00!

Vil du møte Berit Nordstrand og lære mer? Bli med på Tara Weekend til Strømstad!

Sett av helgen 1.–3. juni til Tara Weekend på Strömstad Spa & resort!

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og gleder oss masse til å møte dere abonnenter under Tara-weekend på Strömstad Spa & resort! Møt Vendela Kirsebom, Berit Nordstrand, Taras vinekspert Gunnhild Bjørnsti, Taras blogger Lene Wikander, mindfulness-spaltist Lisbeth Pettersen og flere.

Se hele det innholdsrike programmet her.

Tara Frisk Start - Vil du være med?

Rakk du ikke melde deg på Frisk Start i januar? Fortvil ikke - vi kjører i gang en ny runde til våren. Meld deg gjerne inn i vår Facebookgruppe for inspirasjon og videoer fra Berit!

Vil du ha en påminnelse når vi starter opp igjen?

Da kan du registere e-posten din her.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...