Tara Frisk Start 2018 Berit Nordstrand
ENDRING:

- Mange blir satt ut av hvor stor effekt du kan få bare ved å endre små ting, sier lege og kostholdsekspert Berit Nordstrand.

Frisk Start med lege Berit Nordstrand

Mangler du energi? Sliter du med å holde på gode livsstilsvaner over tid? Da bør du lese mer om Frisk Start.

3. januar 2018 av Merethe Hommelsgård

Tara.no og lege Berit Nordstrand har laget en 12 ukers skreddersydd plan for livsstilsendring.

Som påmeldt vil du daglig motta e-poster med oppfølging, råd og tips utviklet av Berit Nordstrand kjent fra fjorårets prosjekt "Tara Frisk Start 2017"

Som deltaker slipper du å fokusere på tallet på vekta – og kan i tillegg kose deg underveis.

Du bør også sjekke ut vår private Facebookgruppe Tara Frisk Start der flere tusen medlemmer deler sine erfaringer Berits fantastiske oppskrifter og gode råd. 

Vi har også laget en artikkel som guider deg gjennom det du bør gjøre før selve prosjektet begynner. Den artikkelen finner du ved å klikke her. 

Nye spennende oppskrifter

Kurset vil altså gå over 12 uker, men per dags dato er det ikke satt noen ny oppstartsdato.

Via e-posten din vil du få tilsendt:

  • Nye, sunne og spennende oppskrifter fra Berit Nordstrand
  • Motiverende veiledning og smarte triks
  • Daglige treningstips som faktisk fungerer i hverdagen
  • Ukentlige matplaner
  • Profesjonell veiledning uten fokus på kaloritelling og diett
  • Hjelp til å motstå søtsuget

Pris for alt dette er kr. 499,- 

Berit Nordstrand oppskrifter
DESSERT I HVERDAGEN?

Ja, med Berit Nordstrand sine oppskrifter er det fullt mulig å nyte en deilig hverdagsdessert slik som denne! Sjekk her for oppskrift på nydelig bringebærsorbet...

© Berit Nordstrand

Hvem som helst - hvor som helst!

Vi har snakket med Berit, som forklarer nærmere hva du kan forvente deg med Tara Frisk Start 2018: 

Hvem er Tara Frisk Start for?

- Kurset er for alle som ønsker å programmere seg selv til best mulig helse, og spise slik at du spiller hjernen og kroppen din god. Alle vil ha godt av dette, det finnes ingen bivirkninger!

Hvilke forventninger kan man ha til en slik livsstilsendring?

- Du kan forvente at helsefarlig bukfett forsvinner, at inflammasjoner går bort, at du får redusert insulinfølsomhet, mer energi og glede, økt konsentrasjon og hukommelse, mindre søtsug og irritasjon.

- Du vil merke høyere toleranse for stress, bedre psyke, og du forebygger en rekke sykdommer som kreft, diabetes, autoimmune sykdommer, hjerte- og karsykdommer og demens. Du kan også forvente økt levealder, oppbremsing av din kroppslige aldring, bedre kondis og dessuten vil du som en bonus også gå ned i vekt, sier hun.

BYGGEKLOSSER OG NYTELSE I HVERT TYGG:
BYGGEKLOSSER OG NYTELSE I HVERT TYGG:

- Vi spiser dessverre alt for mye raffinert og finmalt mel i form av loff og lyst brød – baguetter, ciabatta og panini. Mine oppskrifter inneholder fiberrikt fullkorn som dette "start-brødet" med urkornet emmer.

Hvorfor 12 uker?

- Det er den tiden det minimun tar å tilvenne seg nye vaner. Du må gjerne bruke lengre tid, men ikke kortere! Da vil du ikke ha kommet nok inn i metoden til at den vil bli en varig endring, forklarer Berit.

Hva gjør jeg hvis jeg har falt av eller stoppet opp i en uke?

– Har du falt av er det bare å fortsette. Du behøver ikke starte på nytt, bare fortsett der du stoppet. Den tiden du har brukt frem til nå har ikke vært bortkastet.

Hvilken av de 12 ukene er viktigst?

– Den absolutt viktigste uken er den første! Da skal du kutte alt av hvitt raffinert sukker og erstatte det med naturlig søtning. Det er virkelig et kjempeskritt for helsen din!

”JEG HEIER PÅ DEG!”
”JEG HEIER PÅ DEG!”


- Du vil bli overrasket over virkningen på både kroppen og psyken for hvert trinn du gjennomfører av vår metode! Vi har et helhetlig fokus på både maten, mosjonen og det mentale. Du behøver ikke å drive organisert trening eller sulte deg ihjel for å få effekt.

Ha tro på deg selv, hold fokus på det du faktisk gjennomfører og ikke på det du ikke klarte. Her rykker du ikke tilbake til start - her lærer du deg metoder som gjør deg istand til å ta de livsstilsvalgene som funker for deg selv og familien din, slik at du kan nyte den beste utgaven av deg selv!

Klem Berit.

Frisk Start kan følges fra hvor som helst i hele Norge og er helt uavhengig din nåværende form* - dette kan alle klare!

*Tara Frisk Start er et konsept basert på metode, råd og oppskrifter fra lege og foredragsholder Berit Nordstrand. Konseptet er ingen slankekur, men er ment som en varig livsstilsendring. Personer med BMI (Body Mass Index) under 20, eller som lider eller har lidd av en alvorlig sykdom, bør ta kontakt med lege før de setter i gang.

STOR FORSKJELL:
STOR FORSKJELL:

Tidligere Tara Frisk Start deltaker Marita opplevde en enorm endring mens hun fulgte lege Berit Nordstrand livsstilsråd.

© Privat

Folkeopplysning på sitt beste

- Berit Nordstrand sine kostholdsråd har forandret meg til en energisk person

(sitat tidligere Frisk Start deltaker)

- Dette er folkeopplysning på sitt beste!

(sitat tidligere Frisk Start deltaker)

Følg oss på sosiale medier:

Du bør også sjekke ut vår private Facebookgruppe www.facebook.com/groups/tarafriskstart der flere tusen medlemmer deler sine erfaringer Berits fantastiske oppskrifter og gode råd.


Vil du møte Berit Nordstrand og lære mer? Bli med på Tara Weekend til Strømstad!

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...