yoga, yogaøvelser, hjelp mot psykiske og fysiske lidelser, bedre selvfølelsen, mer energi
Hjelper mot mye:

Yoga kan på mange måter gi økt livskvalitet! 

© Getty Images

Derfor blir du gladere av yoga!

Visste du at yoga kan hjelpe mot psykiske og fysiske lidelser, i tillegg til å øke selvfølelsen og energinivået?

13. desember 2017 av Gitte Høj, Åshild Breian, Trine Wang

Yoga kan hjelpe mot mye! I tillegg til å redusere psykiske og fysiske lidelser, kan øvelsene gi økt selvfølelse og høyere energinivå. Og det skjer bare på et par minutter! Det viser en fersk studie fra Goldsmiths University of London hvor 82 studenter var med. Den ene gruppen gjorde to enkle yogastillinger i to minutter. Den andre gruppen skulle stå rett opp og ned med bena fra hverandre i to minutter. De som sto i yogaposisjoner hadde det faktisk bedre etterpå. Det kan vise seg at god-følelsen henger sammen med at du trener vagusnerven som forbinder ansiktsmuskler, hjerte, lunger, fordøyelse, mage-tarm, nyrer og buk. 

Yoga mot dårlig søvn

Har du sovet for dårlig og for lite over en lengre periode, kan det være en idé med litt godnattyoga som strekker musklene og hjelper dem til å slappe av. Og ta det rolig – det betyr ikke at du skal stå på hodet ... Men enkle yogaøvelser kan både forbedre søvnen og hjelpe deg til å sove litt lenger. I tillegg har yoga en beroligende effekt på hjertet og nervesystemet og kan trene hjernen til å gi slipp på bekymringer og tunge tanker. Det er jo absolutt en bonus før natten. 

I tillegg kan yoga gi økt livskvalitet, bedre fordøyelse og hormonbalanse, smidigere kropp og mer spennende sexliv. Så hva venter vi på? 

Vi har samlet noen av våre beste yogasaker så du kan bli inspirert. Kanskje det vil gi en positiv endring i livet ditt? 

(saken fortsetter under)

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...