UNG GLØD:
UNG GLØD:

Mia Gundersen er opptatt av helse og hva hun putter i seg, og benytter seg av kosmetiske behandlinger to ganger i året.

Mia Gundersen: – Jeg ønsker ikke å endre utseendet

Skuespiller Mia Gundersen (54) er ikke redd for å fortelle at hun vil se best mulig ut for sin alder.

28. april 2016 av Åshild Breian

Kjendisene snakker åpent om at de gjør det de kan for å holde på et ungt utseende.

Mia Gundersen tar en skinbooster hos Petra Eckmann et par ganger i året. Det gjør hun for å se så bra ut som det hun er med den alderen hun har.

– Jeg bruker det som er utviklet for å holde hudkvalitet og vitalitet ved like. Det dreier seg ikke om å forandre på utseendet, men om forebygging og styrking av huden. Jeg har funnet frem til formler og produkter som passer for meg. Jeg begynte med restylane av ren nysgjerrighet, da jeg var rundt 40, gjennom en venninne som jobbet med dette, og har aldri hatt noen bivirkninger. Med restylane skinbooster er det ikke mengden som teller, men en god behandler er det viktigste av alt. Jeg ønsker ikke å endre utseendet, men vil ha produkter som virker, sier Mia.

Hun bruker i tillegg Obagi ZO-serien, som også holder det de lover for en voksen hud.

– Jeg er velsignet med sterk hud fra min fars side, og er opptatt av helse og hva jeg putter i meg. Trening ser jeg som essensielt for velvære og hudhelse. Jeg er en livsnyter, og er ikke streng med meg selv på noen som helst måte, men har funnet måter og produkter som passer for meg, sier Mia Gundersen.

Seneste

Kanskje er du også interessert i...