© Getty Images

Har du krøller? Slik unngår du frizz

Hårstylisten viser deg hvordan du får lekre lokker!

19. februar 2021 av Anja Skeppe Grahn

Sainabou Chune, som styler håret til blant andre sangeren Seinabo Sey («Younger – Kygo Remix») og popstjernen Zara Larsson, har sammen med Budgie utviklet en serie produkter for krøllete hår. 

Hva er ditt beste tips for å ta vare på lokkene? 

– Krøllete hår er ofte tørrere, derfor er det superviktig å tilføre mye fukt til håret. Et friskt og sunt hår er selve grunnlaget for å få skikkelig fine lokker, sier Sainabou. 

© Getty Images

Hva er den vanligste feilen mange med krøller gjør?

– Å ikke klippe seg regelmessig! Finn en frisør som er skikkelig flink med krøller og lokker, og som du kan føle deg trygg på. Å kvitte seg med tørre og splittede hårtupper gjør underverker for håret ditt, og det å få klippet håret i en form som hjelper og fremhever krøllene, gjør stylingen og stellet av håret ditt mye enklere.

Du har utviklet produkter for krøllete hår – hvordan bruker man dem?

– Jeg liker å kombinere geleen med kremen. Jeg begynner med å tilføre håret fukt og næring ved hjelp av kremen, og følger på med geleen for hold. For best mulig resultat har jeg geleen i halvfuktig hår, og klemmer inn produktene eller «snurrer» dem inn for å få definerte og fine lokker. En annen favorittfrisyre lager jeg ved å bruke geleen til å lage en slett og fin hestehale.

Vi har samlet 5 tips til et sunt og friskt hår her!

Gelékrem som gir lokkene fukt, næring og definisjon: The curl jelly with holding power, 199 kr, Saina x Budgie.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...