Oppskrifter Tilbehør Oppskrift ... Oppskrift på sommerens beste coleslaw Etter å ha smakt denne coleslawen, kommer du aldri til å ville spise noen annen. Hemmeligheten er å rive rå løk i dressingen. © Lisa Björner Av Monica Eisenman og Lisa Eisenman Frisk 12. august 2025 Link kopieret til utklippsholderen Coleslaw Unngå å slå av skjermen Ingredienser 2 dl 100 g spisskål eller hvitkål 16 g gulrøtter Dressing: ½ ss vann ½ ss eddik (7 %) ¼ dl sukker ⅓ dl majones ¼ dl rapsolje ¼ dl revet gul løk ¼ ts salt ¼ klype kvernet svart pepper Slik gjør du: Dressing: Kok opp en lake av vann, eddik og sukker i en kjele til sukkeret løser seg opp. La avkjøles. Rør sammen laken med majones og olje. Finhakk spisskålen. Skrell og grovriv gulrøttene. Bland kål og gulrøtter med dressingen. Krydre med salt og pepper. La coleslawen stå i kjøleskapet i ca. 1 time før servering. © Lisa Björner Les hele artikkelen Hovedrett Her er den nye hamburger-favoritten: Saftige sliders! Tilbehør Krydderblanding til hamburgere Les hele artikkelen Tilbehør Dette gir enda mer smak til den klassiske tzatzikien Prøv med hakkede oliven for mer smak. Passer til grillet kjøtt, kylling og fisk. Og til brød og salat Tilbehør Slik lager du rakfisk selv Det er ekstra viktig å være nøye med hygienen når du lager rakfisk. Slik gjør du det! Tilbehør Brunede kartofler Deilig oppskrift på poteter du kan lage til all slags julemat
Tilbehør Dette gir enda mer smak til den klassiske tzatzikien Prøv med hakkede oliven for mer smak. Passer til grillet kjøtt, kylling og fisk. Og til brød og salat
Tilbehør Slik lager du rakfisk selv Det er ekstra viktig å være nøye med hygienen når du lager rakfisk. Slik gjør du det!