Rugsandwich oppskrift
© Anna Kern

Rugsandwich med spekeskinke, erterøre og hodekål

Erterøren er både mettende og smakfull.

1. mai 2023 av Cecilia Hagerling Larsson

Tid: 5 min.
Antall:

150 g frosne erter, tint 100 g kikerter, kokt
1 ss presset sitronsaft
½ hvitløkfedd
2 krm
salt 

Tilbehør:
4 rugrundstykker
75 g speke-/parma-/serranoskinke
hodekål, strimlet 

Slik gjør du: 

1. Blend alle ingrediensene til en røre. 

2. Del rundstykkene i to og smør erterøre på begge halvdelene. Legg skinke og kål på bunnen og legg på toppen. Pakk sandwichene inn i matpapir. 

Les også: Oppskrifter med kaldheving

sandwhich oppskrift
© Anna Kern

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...