Luksuriøs nyttårsmeny med fisk og skalldyr
Lett og lekker luksusmeny med kongekrabbe og røye – perfekt til nyttårsboblene!
1 / 4
Nyttårsmeny fra havet
Kjøtt kan alle lage, mens virkelig gode fiskeretter imponerer gjestene. Skalldyr og fisk passer perfekt sammen med nyttårsboblene. Gå inn i det nye året med en lett og lekker luksusmiddag!

2 / 4
Skalldyrsalat med ramsløkdressing
Den som ikke får tak i ramsløk, kan bruke en blanding av gressløk og hvitløk i stedet.

3 / 4
Skalldyrsfarsert røye med pommes duchesse
Fiskefiletene legges i former med skalldyrsfarse i midten. Det ser avansert ut, men er ikke så vanskelige som det virker. Gjørs er ingen vanlig fisk i Norge og gjedde er vanskelig å få tak i, men du kan bruke ørret eller røye i stedet.

4 / 4
Calvadosepler med kanelmousse
En elegant dessert som står ferdig når gjestene ankommer. Bare pynt med sjokolade rett før servering.
