Ukesmeny: 6 middager med kjøttdeig, laks og kylling
Få ny inspirasjon, og bruk de vanlige middagsråvarene i nye retter som familien vil elske.
Stekt laks med blomkålmos og sitronnedlagte polkabeter
Enkel, deilig og fargerik laksemiddag du bør prøve! Blomkålen kan byttes ut med romanesco, som er en krysning mellom brokkoli og blomkål. Se hele oppskriften her.

Ovnsbakt laks med pepperrotkrem og dillstekte poteter
Smaksfull laksemiddag du lager i en fei. Du får kjøpt ferdigrevet pepperrot på glass eller på tube hvis du har dårlig tid. Se hele oppskriften her.

Kjøttboller og bakte rødbeter
Gi kjøttdeigen nytt liv med denne oppskriften. Med litt frisk oregano gir kjøttbollene et gresk tilsnitt. Se hele oppskriften her. Se hele oppskriften her.

Soppburger med blåmuggost, rødløk og majones
Lag gjerne dobbel porsjon av disse burgerne og frys dem ned. De er perfekte å ha på lur i fryseren! Her kan du enten bruke 4 skiver av en mild blåmuggost, eller også Kavlis Edelost med blåmugg på tube. Eller varier med andre oster – f.eks. Kavlis Skivet ost med jalapeño eller bacon. Se hele oppskriften her.

Ramensuppe med kylling
Ramen er i vinden, og vi gir deg oppskrift på denne hverdagsvarianten. Smaksrik buljong og nudler er basisen i denne japanske ramensuppen. Se hele oppskriften her.

Kyllingkorma med stekt spisskål
Denne indiskinspirerte retten får god sødme av kokosmelk, mandelmel og rosiner. Mynte og lime frisker opp! Se hele oppskriften her.
