4 porsjoner
600 g torskefilet uten skinn og bein
100 g cherrytomater
2 bokser hermetiske tomater
1 paprika
1 løk
2 hvitløkfedd
2 dl fiskekraft eller eplejuice
1 ss paprikapulver
½ ts chiliflak
4 ss finhakket basilikum
2 dl svarte oliven uten stein
2 ss eplesidereddik
salt og pepper
Slik gjør du:
1. Del torsken i terninger på ca. 3 x 3 cm. Del cherrytomatene i to. Kutt paprikaen i terninger, finhakk løken og hvitløken.
2. Ha cherrytomater, hermetiske tomater, paprika, løk, hvitløk, fiskekraft, paprikapulver og chiliflak i en kjele. La koke i 15 minutter.
3. Legg i fisketerningene, oliven og basilikum. Sett på lokk og la trekke på svak varme i 5 min. Smak til med eplesidereddik, salt og pepper.

© Mats Dreyer