Kjempegode lavkarbo minipizzaer som er lette å lage.
Kjempegode lavkarbo minipizzaer som er lette å lage. © Juliana Wicklund

Lavkarbo-pizza med salami og mozzarella

Lag raske og lekre små pizzaer uten hvetemel.

24. februar 2019 av Ulrika Davidsson

Måltid for 4 personer.

Lavkarbo pizzabunn ingredienser

3 egg

200 g parmesan

1 ts. bakepulver

2 ss. krukakli


Pizzatopping

2 knivs. pizzakrydder

200 g mozzarella

4 skive salami

4 stk. plommetomat, små

4 skive paprika, rød

8 stk. sopp, sjampinjong, rå

200 g pizzasaus

1 dæsj salt


Tips: Vegetarianer? Kjøttspiser? Du kan selvfølgelig variere med det fyllet du liker best.

Slik gjør du - lavkarbo pizza med salami og mozzarella

1. Sett ovnen på 200°C. Bland ingrediensene til deigen. La den stå til den er blitt fast og luftig.

2. Legg et bakepapir på en stekeplate og trykk ut deigen til 4 pizzaer. Stek pizzabunnene i ca. 15 min.

3. La pizzabunnene avkjøles litt, og smør over et jevnt lag pizzasaus med en skje. Skjær sjampinjongene i skiver og legg på pizzaene sammen med paprikaringer.

4. Skjær tomatene i to og legg på pizzaene sammen med salami. Skjær mozzarellaen i skiver og fordel den over pizzaene. Strø over salt og pizzakrydder.

5. Stek pizzaene i ovnen til osten har blitt gyllenbrun, ca. 7 min.

Kanskje er du også interessert i...