Antall personer: 4
Nøytral olje
3 kyllingbrystfileter, i strimler
2 hvitløksfedd, hakket
2 ts kajennepepper
2 ts malt spisskummen
1 ts rødvinseddik
Salt
Guacamole:
2 modne avocado
Saften fra 1/2 liten lime
1 hvitløksfedd, knust i hvitløkspresse
Salt
SLIK GJØR DU:
1. Ha litt olje i en stekepanne, og sett over middels varme. Brun kyllingen godt på alle sider.
2. Tilsett hvitløk, kajennepepper og spisskummen, og rør godt.
3. Ha i rødvinseddik og 2 ss vann, og la koke på svak varme til alt vannet har fordampet. Smak til med salt.
Guacamole:
1. Ha avokadokjøttet i en bolle, og hell straks over limesaft.
2. Tilsett knust hvitløk, og mos godt sammen med en gaffel eller med en potetstapper.
3. Smak til med salt og mer limesaft, om nødvendig.
TILBEHØR:
Server med tortillalefser, salat, rødløk og/eller vårløk, tomatsalsa, og gjerne litt rømme.