Kremet pasta med laks
Enkel og god pastarett med laks.
Ingredienser:
For 4 personer.
400 g Laksefilet
280 g Pasta, tagliatelle
1 ss. Olivenolje, vanlig
1/4 stk. Purreløk, norsk, rå
2 1/2 dl Matfløte, 20% fett
1 stk. Sitron, rå
80 g Babyspinat
1 dl Parmesan, ost
1 ts. Havsalt
1 knivs. Pepper, hel/malt
Slik lager du kremet pasta med laks:
Kok pastaen etter anvisning på pakken.
Skyll og kutt purren fint.
Skrubb sitronen i varmt vann, og riv 1 ts skall og press 2 ss saft.
Stek purren i olje i 2 min.
Tilsett fløte, sitronskall og saft.
Tilsett heretter laksen, og la det putre under lokk i 3 min. Krydre med med salt og pepper.
Hell pastaen ned i sausen og tilsett spinat.
Servér med parmesanost til.