Ingredienser:
For 4 personer.
400 g Laksefilet
280 g Pasta, tagliatelle
1 ss. Olivenolje, vanlig
1/4 stk. Purreløk, norsk, rå
2 1/2 dl Matfløte, 20% fett
1 stk. Sitron, rå
80 g Babyspinat
1 dl Parmesan, ost
1 ts. Havsalt
1 knivs. Pepper, hel/malt
Slik lager du kremet pasta med laks:
1. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
2. Skyll og kutt purren fint.
3. Skrubb sitronen i varmt vann, og riv 1 ts skall og press 2 ss saft.
4. Stek purren i olje i 2 min.
5. Tilsett fløte, sitronskall og saft.
6. Tilsett heretter laksen, og la det putre under lokk i 3 min. Krydre med med salt og pepper.
7. Hell pastaen ned i sausen og tilsett spinat.
8. Servér med parmesanost til.