Kremet pasta med laks

Enkel og god pastarett med laks.

© Allt om mat

Ingredienser:

For 4 personer.

400 g Laksefilet

280 g Pasta, tagliatelle

1 ss. Olivenolje, vanlig

1/4 stk. Purreløk, norsk, rå

2 1/2 dl Matfløte, 20% fett

1 stk. Sitron, rå

80 g Babyspinat

1 dl Parmesan, ost

1 ts. Havsalt

1 knivs. Pepper, hel/malt

Slik lager du kremet pasta med laks:

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken.

  2. Skyll og kutt purren fint.

  3. Skrubb sitronen i varmt vann, og riv 1 ts skall og press 2 ss saft.

  4. Stek purren i olje i 2 min.

  5. Tilsett fløte, sitronskall og saft.

  6. Tilsett heretter laksen, og la det putre under lokk i 3 min. Krydre med med salt og pepper.

  7. Hell pastaen ned i sausen og tilsett spinat.

  8. Servér med parmesanost til.