Ingredienser:
For 4 personer
600 g Kylling, filet
1 knivs. Salt, bordsalt
1/2 Hvitvinseddik
1 Dæsj Rapsolje
100 g Philadelphia light
1 Bunt Vårløk, rå
250 g Sopp. sjampinjong, norsk, rå
3 dl Arborioris
1 stk Hønsebuljong
1 knivs. Pepper, kvernet
Slik gjør du:
1. Rens kyllingfiletene, og skjær dem i store biter. Kok opp 1 liter vann sammen med buljongterningen. Tilsett risen, og la den koke uten lokk i ca. 20 min. Rør om jevnlig.
2. Rens soppen og del den i 4. Rens og strimle vårløken, spar litt til pynt.
3. Stek kyllingen ved middels varme i 1 ss olje i en stekepanne til den har fått fin farge og krydre den med 1 ts salt og 2 krm pepper. Legg kyllingen over på et fat.
4. Stek sopp og løk ved middels varme i 1 ss olje i en stekepanne til soppen har fått fin farge.
5. Vend kylling og sopprøre i risen når det gjenstår ca. 5 min av koketiden. Rør inn ferskost og eddik.
6. Krydre med 1/2 ts salt og 1 krm pepper. Dryss resten av vårløken over, og server.
Vel bekomme!