Krabbesalat med estragonmajones

PERFEKT GJESTEMAT: Nyrenset krabbekjøtt servert med deilig salat, kremet estragonmajones og ristet loff.

© Lina Eriksson/Allt om Mat

Krabbesalat med estragonmajones

Få ting smaker bedre en nyrenset kokt krabbe. Bruk det deilige kjøttet til å lage en luksuriøs krabbesalat – en perfekt forrett til gjester.

16. august 2019 av Charlotte Jenkinson

Dette trenger du til 4 personer:

Kjøtt fra 2 store rensede krabber

250 g cherrytomat

4 små sjalottløk i tynne skiver

150 g blandet grønn salat

1 hode romanosalat


Estragonmajones:

2 eggeplommer

1 1/2 dl rapsolje

2 ts sennepspulver

1/2 ts salt

2 ts presset sitronsaft

1 ts flytende honning

1 ss finhakketf risk estragon


Tilbehør:

Ristet loff


Slik gjør du:

Estragonmajones: Ha eggeplommene i en bolle med avrundet bunn. Visp nedi oljen litt av gangen til du får en majones.

Ha i sennep, salt, sitonsaft, honning og estragon. Rør godt. Sett kjølig frem til servering.

Fordel tomater, løk, blandet salat og revne blader av romanosalat på 4 tallerkener.

Fordel krabbekjøtt og rogn på tallerkenene.

Legg en skjefull hjemmelaget estragonmajones over krabbekjøttet, og server med ristet loff.

Slik renser du krabbe

Kanskje er du også interessert i...