Dette trenger du til 4 personer:
Kjøtt fra 2 store rensede krabber
250 g cherrytomat
4 små sjalottløk i tynne skiver
150 g blandet grønn salat
1 hode romanosalat
Estragonmajones:
2 eggeplommer
1 1/2 dl rapsolje
2 ts sennepspulver
1/2 ts salt
2 ts presset sitronsaft
1 ts flytende honning
1 ss finhakketf risk estragon
Tilbehør:
Ristet loff
Slik gjør du:
Estragonmajones: Ha eggeplommene i en bolle med avrundet bunn. Visp nedi oljen litt av gangen til du får en majones.
Ha i sennep, salt, sitonsaft, honning og estragon. Rør godt. Sett kjølig frem til servering.
Fordel tomater, løk, blandet salat og revne blader av romanosalat på 4 tallerkener.
Fordel krabbekjøtt og rogn på tallerkenene.
Legg en skjefull hjemmelaget estragonmajones over krabbekjøttet, og server med ristet loff.