Krabbesalat med estragonmajones

PERFEKT GJESTEMAT: Nyrenset krabbekjøtt servert med deilig salat, kremet estragonmajones og ristet loff.

© Lina Eriksson/Allt om Mat

Krabbesalat med estragonmajones

Få ting smaker bedre en nyrenset kokt krabbe. Bruk det deilige kjøttet til å lage en luksuriøs krabbesalat – en perfekt forrett til gjester.

16. august 2019 av Charlotte Jenkinson

Dette trenger du til 4 personer:

Kjøtt fra 2 store rensede krabber

250 g cherrytomat

4 små sjalottløk i tynne skiver

150 g blandet grønn salat

1 hode romanosalat


Estragonmajones:

2 eggeplommer

1 1/2 dl rapsolje

2 ts sennepspulver

1/2 ts salt

2 ts presset sitronsaft

1 ts flytende honning

1 ss finhakketf risk estragon


Tilbehør:

Ristet loff


Slik gjør du:

Estragonmajones: Ha eggeplommene i en bolle med avrundet bunn. Visp nedi oljen litt av gangen til du får en majones.

Ha i sennep, salt, sitonsaft, honning og estragon. Rør godt. Sett kjølig frem til servering.

Fordel tomater, løk, blandet salat og revne blader av romanosalat på 4 tallerkener.

Fordel krabbekjøtt og rogn på tallerkenene.

Legg en skjefull hjemmelaget estragonmajones over krabbekjøttet, og server med ristet loff.

Slik renser du krabbe

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...