© Skovdal og Skovdal/ Allt om Mat

Kryddersild med rødløk og tranebær

Vi sier ja takk til gammeldags, nedlagt sild, som har fått modne lenge og er blitt både mildere på smak og mykere i konsistensen enn andre billigere typer som er blitt modnet industrielt og altfor fort.

3. november 2019 av Gitte Heidi Rasmussen

Tid: 15 min.

Letthetsgrad: 1

Antall: 4-6 personer

4 store fileter nedlagt, gammeldags kryddersild

½ dl soltørkede tranebær

¾ dl rødvinseddik

1 ts sukker

1-2 rødløk, avhengig av størrelsen

Slik gjør du:

1. Skjær kryddersildfiletene i pene biter.

2. Kok opp tranebær, rødvinseddik og sukker i en kasserolle, og la alt koke kraftig i 1 min.

3. Ha i rødløk i tynne skiver, og sett kasserollen til avkjøling.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...