© Juliana Wicklund

Asparges med hvit geitost

Ulrika Davidssons aspargesrett med hvit geitost inneholder 567 kalorier per porsjon.

1. januar 2015 av Ulrika Davidsson

Asparges med hvit geitost

175 g grønn asparges

1 ts olivenolje

1 ts smør

havsalt og kvernet, svart pepper

75 g hvit geitost

¼ granateple

25 g valnøttkjerner

 

Slik gjør du:

1. Knekk av den nederste biten på aspargesstilkene og kok dem i lettsaltet vann i ca. 3 min.

2. Hell av vannet og ha aspargesen tilbake i kasserollen. Ha i olje og smør, salte og pepre og bland godt.

3. Legg aspargesen over på en tallerken og topp med skiver av hvit geitost. Del granat-eplet i to og skrap ut kjernene. Strø kjernene over osten.

4. Varm opp en stekepanne og stek nøttene i et par minutter. Fordel over aspargesen og geitosten.

Kanskje er du også interessert i...