Her bruker vi After Eight i desserten, som gir den en herlig kjølig myntesmak.
Vanskelighetsgrad: ★ ★ ★ ★
Tid: 20 min. + 1 ½ time i kjøleskapet
Antall porsjoner: 8
200 g mørk sjokolade (64-70 %)
5 After Eight-plater
2 ½ dl kremfløte
1 eggeplomme
2 ss smør, romtemperert
Garnering:
4 After Eight-plater
sjokolademynte eller peppermynte
2 ts kakao
Slik gjør du:
1. Hakk sjokolade og After Eight og ha det over i en skål. Kok opp fløten og hell den over sjokoladen. Rør til sjokoladen har smeltet. Rør inn eggeplomme og smør.
2. Fordel sjokoladekremen i 8 stettglass. La desserten sette seg i kjøleskapet, ca. 1 ½ time.
3. Ta kremen ut av kjøleskapet 10-15 min før servering. Hakk After Eighten i biter og fordel over desserten sammen med mynte. Sikt kakao over og server.