Tid: 25 min. Antall personer: 4
2 egg
2 ss lyst muskovadosukker eller brunt sukker
2 ½ dl kremfløte
150 g Dubbel Nougat (kan kjøpes på internett)
1 ½ dl kandiserte nøtter eller mandler

Slik gjør du:
1. Del eggene i plommer og hvite. Stivpisk eggehvitene. Pisk eggeplommer og sukker luftig. Pisk kremfløten.
2. Bland pisket krem forsiktig ned i eggeblandingen, og bland til slutt i pisket eggehvite.
3. Smelt 100 g nougat forsiktig i mikroovnen eller over vannbad. Hakk nøttene og ha i, spar litt av dem til pynt. Drypp nougaten i eggekremen og bland alt forsiktig, nougaten skal være litt ujevnt fordelt.
4. Hell alt i en kakeform på ca. 1 ½ liter. Skjær resten av nougaten i skiver. Strø nougat og nøtter over semifreddoen. Sett i fryseren i ca. 4–6 timer til den er gjennomfrossen.
5. Ta frem desserten ca. 20–30 min. før servering slik at den rekker å tine litt.
Prøv også denne herligheten: Ostekake med bjørnebær