Tid: 15 min. + 2 timer i kjøleskap
Antall personer: 4
Dette trenger du
- 2 gelatinplater
- 1 dl kremfløte
- 1 dl melk
- 100 g blåmuggost
- 1 ts presset sitronsaft
- 1 krm salt
- 200 g bjørnebær
- 2 ss flytende honning
- 1 ss presset sitronsaft
- Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann i ca. 5 min. Kok opp fløte og melk. Ta kjelen av varmen og tilsett ost. Rør til den har smeltet. Kryst vannet ut av gelatinplatene og smelt dem i osteblandingen. Smak til med sitronsaft og salt.
- Fordel moussen i porsjonsskåler eller fine glass. La den stivne i kjøleskap i ca. 2 timer.
- Bjørnebær: Varm opp bjørnebær i honning og sitronsaft.
- Fordel bjørnebær på moussen og server.
Vintips!
Accordini Recioto Della Valpolicella 2019, Italia(4206702), 299,90 KR (50 CL)
Søt rødvin med smak av mørke bær, krydder og sjokolade.
