pannekaker, lapper
© Julia Wicklund

Lavkarbo-pannekaker med kremfløte

Deilig hverdagsluksus eller helgekos for deg som spiser lavkarbo. Sunt og godt!

8. mars 2019 av Ulrika Davidsson

Ingredienser:

For 4 personer


4 stk. Egg, rå

25 g Smør, mykt

1/2 ts. Salt, bordsalt

1 dl Mandelmel

1 ss. Kruskakli

1 dl Lettmelk, 1,2% fett

2 dl Kremfløte


Tilbehør:

150 g Bringebær, rå

3 stk. plommer

2 dl Kremfløte

100 g Blåbær


Slik lager du lappene:

1. Visp sammen eggene med resten av ingrediensene til en glatt røre. La den stå en stund.

2. Varm opp en stekepanne eller en lappepanne med smør. Stek lappene i omganger og legg dem opp på et stort fat.

Resten:

1. Visp kremfløten stiv. Skjær plommene i båter og fjern steinene.

2. Legg kremen midt på fatet og legg plommene rundt. Topp med bringebær og blåbær.




Seneste

Kanskje er du også interessert i...