Lene og Merete er bosatt på Zanzibar under pandemien. Følg livene deres i Taras nye videoblogg

© Privat

Lene har startet videoblogg og du får lov å bli med til spennende Zanzibar

Få et innblikk i Lenes spenne liv på Zanzibar. I denne episoden får du muligheten til å bli med inn i et historisk hus, som har utsikt over hovedstaden Stone Town.

26. februar 2021 av Lene Wikander

Taras spaltist og blogger Lene Wikander (52) er bosatt på Zanzibar under pandemien sammen med kollega Merete Stubhaug (42). Sammen driver de Zanzibility; et selskap som arrangerer unike jenteturer og selger eksklusive kaftaner, designet og produsert i samarbeid med det sosiale foretaket Sisters in Business. 

SiB gir arbeidsplasser og uavhengighet til innvandrerkvinner i Norge. Det er vanskelige tider i reiselivsbransjen, men Lene og Merete gir ikke opp. Pandemien har lært dem å være enda mer kreative. 

Hver søndag i tre måneder følger Taras videoblogg livene deres på Zanzibar og reisen mot lansering av ny kaftankolleksjon, nettbutikk med produkter skapt av kvinnebedrifter på Zanzibar og utarbeiding av program for nye jenteturer i 2022. 

I ukens episode, og seriens første episode, for du lov å bli med Lene i det gamle sultanatet Zanzibar. Se videoen nedenfor. 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...