EN DRØM: Nå lanserer Lene og Merete selve drømmereisen til Zanzibar for 2022. Drøm deg bort med smakebiter fra det eksotiske reiseprogrammet i deres vlogg for Tara TV her.

© DroneZanzibar, Lene Wikander, Merete Stubhaug

Drømmereise til Zanzibar

I månedsvis har de jobbet med å sette sammen selve drømmeturen til sitt øyparadis på Zanzibar. I siste episode av Lene og Meretes vlogg for Tara TV, får dere en herlig smakebit på deres Zanzibar.

30. mai 2021 av Redaksjonen

Med 20 års opparbeidet kunnskap om Zanzibar, lokale samarbeidspartnere og leverandører, inviterer Lene og Merete til opplevelser og steder de tidligere bare har tatt med venner og familie til. 

De tre siste månedene har de jobbet intenst på Zanzibar for å sette sammen et reiseprogram for 2022 med opplevelser langt utenfor den vanlige masseturismen på øygruppen. I deres siste vlogg for Tara TV får du noen smakebiter fra denne drømmereisen. 

UNDER PANDEMIEN: Følg livet til Taras Lene Wikander og hennes samarbeidspartner Merete Stubhaug på Zanzibar.

© Lene Wikander/Merete Stubhaug

Tara TV følger livet på Zanzibar

Taras spaltist og blogger Lene Wikander (52) er bosatt på Zanzibar under pandemien sammen med kollega Merete Stubhaug (42). Sammen driver de Zanzibility, et selskap som arrangerer unike jenteturer og selger eksklusive kaftaner, designet og produsert i samarbeid med det sosiale foretaket Sisters in Business.

SiB gir arbeidsplasser og uavhengighet til innvandrerkvinner i Norge. Det er vanskelige tider i reiselivsbransjen, men Lene og Merete gir ikke opp. Pandemien har lært dem å være enda mer kreative.

Hver søndag i tre måneder følger Taras videoblogg livene deres på Zanzibar og reisen mot lansering av ny kaftankolleksjon, nettbutikk med produkter skapt av kvinnebedrifter på Zanzibar, og utarbeiding av program for nye jenteturer i 2022. 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...