Sharon Stone og Michael Douglas i "Basic Instinct"
© Getty Images

Sharon Stone: Slaget gjorde meg sterk

-Jeg var en grei person før, men nå er jeg mye sterkere, forteller Sharon Stone (61) om nye livserfaringer.

11. november 2019 av Aud Berggren

Hva har du lært nå som du ikke visste da du var 40?

– Jeg visste ikke at du ikke kan vifte vekk problemer, at uansett hvor god partner du er, betyr det ikke at du vil ha et godt ekteskap. Jeg visste ikke at jeg skulle få slag med ni dagers hjerneblødning som forandret livet mitt for alltid. 

Og jeg visste ikke at jeg skulle bli så takknemlig over å leve til 61. Jeg visste ikke om jeg ville få jobbet igjen eller om jeg var i stand til det.

Sharon Stone forteller om hvordan det var å måtte starte om igjen.

Nytt liv: Etter slaget har Sharon Stone måtte lære seg å lese, skrive og snakke igjen.

© Getty Images

Da jeg kom hjem kunne jeg nesten ikke gå, jeg var blind på venstre øye og døv på venstre øre. I mange år mistet jeg plutselig synet på høyre øye også. Det skjedde da jeg ledet en auksjon for AMFAR i Cannes, og jeg var veldig syk på Nobelkonserten i Oslo. 

Det tok år før jeg fikk følelsen tilbake i venstre ben. Og hoften min var ustabil. Jeg kunne ikke skrive navnet mitt på tre år, og jeg måtte lære å skrive, lese og snakke igjen. 

Les også: Slik lærer du å takle motgang.

Men jeg trodde ikke at jeg noen gang ville fortelle dette til noen. Det har tatt sju år, sier Sharon Stone, som er full av takknemlighet over å jobbe igjen.

– Ikke minst at er jeg i stand til å være mor for barna mine. Det var bare en fem prosent sjanse for å overleve og bli frisk igjen. Jeg tror at jeg var en grei person før, men nå er jeg mye sterkere, sier Sharon Stone som har tre adoptivbarn, alle gutter.

Les også: Alt du trenger å vite om overgangsalderen.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...