– Jeg har selvdisiplin

Elizabeth Hurley (50) mener skjønnhet og helse er to sider av samme sak, spesielt når du blir eldre.

15. april 2016 av Aud Berggren

– Skjønnhet og helse er to sider av samme sak, spesielt når du blir eldre, og jeg ble 50 sist juni! Men jeg har vært i offentlighetens søkelys i 30 år, både som modell og skuespiller, og derfor har jeg nok mer selvdisiplin enn folk som ikke er i dette yrket, forteller Elizabeth Hurley til Tara.

Etter at Elizabeth fikk sønnen for 13 år siden har hun vært veldig opptatt av å spise sunt.

– Jeg kjøpte en gård og gjorde den økologisk. Egentlig har jeg to liv, et på gården og et i London der jeg jobber. På landet lager jeg mye mat, og de første åtte årene av min sønns liv spiste han bare ting vi dyrket selv, inkludert kjøtt og hjemmebakt brød. Da var jeg mor på heltid.

 

Opptatt av kostholdet 

I London lager 50-åringen ikke mat og har heller ikke noe i huset.

– I kjøleskapet er det bare en flaske vodka og en sovemaske i kjøleskapet, for jeg går ut til middag nesten hver kveld. Jeg prøver å ikke spise fra brødkurven, men gjør det noen ganger. Det samme gjelder dessert og pommes frites.

Men i helgene spiser hun mye. Egg og bacon til frokost hver dag, men eggene kommer fra egne høner og bacon fra egne griser. Elizabeth har alltid et par stykker hun aler opp.

– Men jeg passer på hva jeg spiser, for det er så vanskelig å slanke seg hvis du går opp i vekt. Ikke trener jeg noe særlig heller, for det er så kjedelig å gå på gymmen. Men jeg går lange turer med hundene mine når jeg er hjemme på landet, smiler Elizabeth.

 

PS! om Elisabeth Hurley

  • Hun fikk sønnen Damian (13) med den amerikanske milliardæren Stephen Bing, som først unndro seg farskapet.
  • Elizabeth var gift med den indiske tekstilarvingen Arun Nayer.
  • Hun kvittet seg med den store økologiske farmen da det ble slutt med den siste forloveden nylig, men har en mindre gård med alt hun trenger.
  • Aktuell i TV-serien «The Royals».
  • Aud om Elizabeth: Jeg liker henne fordi hun snakker om alt. Ikke noe er tabu, heller ikke det tidligere forholdet til Hugh Grant. De er i dag bestevenner.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...