© Shutterstock

Slik blir du enkelt kvitt søvnproblemene

En god natts søvn er viktig, men ingen selvfølge for alle. Med hjelp av naturens egne vekster kan du faktisk bli kvitt søvnproblemene dine.

14. mai 2018 av Bonnier Creative Studio

Søvn er livsviktig for god helse, hjernen og immunforsvaret. Søvn er også viktig for evnen til å konsentrere seg og opprettholde mental balanse. Mange har søvnproblemer og sliter med å sovne, våkner i løpet av natten, eller våkner før man er uthvilt om morgenene. Dette kan være forferdelig plagsomt og negativt for livskvaliteten.

Raskere innsovning og dypere søvn

Naturen er full av vekster som kan bidra til bedre helse, og flere av dagens medisiner har sin opprinnelse i naturen. 

SuperSleep er et produkt som både hjelper med innsovningen og gir en dypere, lengre og roligere søvn. SuperSleep inneholder tre potente biologiske plantematerialer: soppen Reishi og urtene Safran og Melisse.

Safranen skal gi bedre søvnkvalitet, raskere innsovning og en god og en uthvilt følelse. Rød Reishi er betegnet som selve dronningen av medisinske sopper i Kina og Japan. Den kan virke livgivende, eller beroligende – alt etter hva kroppen trenger. Den skal spesielt hjelpe mot stress, søvnløshet og hormonsvingninger. Melisse er en gammel legeplante som ble dyrket i de gamle klosterhagene i både Norge og Sentral-Europa. Sitronmelisse har tradisjonelt vært brukt i folkemedisinen som, blant annet, et beroligende middel. I våre dager er den mest kjent som et avslappende og styrkende middel som motvirker angst, mild depresjon, rastløshet, irritabilitet og søvnløshet. Melisse skal virke på søvn gjennom sin beroligende effekt.

Hver for seg er disse kjent for å kunne hjelpe mot søvnproblemer med forskjellig effekt, og sammen blir virkningen forsterket. 

Psst! Nå kan du som Tara-leser få rabatt! Bruk rabattkode: Tara og få 20% rabatt på SuperSleep her.

Derfor bør du velge SuperSleep

SuperSleep er et produkt fra SHIFT Therapeutic Botanicals, som er en eksepsjonell serie med kosttilskudd basert på urteekstrakter, medisinske sopper og alger fra havet. Deres utviklingsteam leter over hele verden etter de best dokumenterte og fineste råvarene. Sammensetningene er basert på tusenårige erfaringer fra ayurvedisk medisin, kinesisk urtemedisin, samt moderne vestlig kunnskap om vekstenes egenskaper. 

Den bør inntas i god tid før man legger seg. Dosen varierer fra person til person, men det anbefales å ta en tablett mellom en halv, og en time før leggetid sammen med fast føde. En må prøve seg litt fram for å finne ut hva som passer best for hver enkelt. Man kan også kombinere SuperSleep med en tablett SuperReishi. Den vil gi en stek tilleggseffekt. Kosttilskuddet SuperMagnesium kan også kombineres med SuperSleep, da dette virker muskelavslappende og motvirker kramper.

Les mer om SuperSleep og bestill på Life.no. 

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio

Seneste

Kanskje er du også interessert i...