© Ulrika Pousette

Omelett med eggehviter

Ulrika Davidssons eggehviteomelett med grønnsaker inneholder bare 206 kalorier per porsjon.

1. september 2019 av Ulrika Davidsson

Eggehviteomelett med grønnsaker

Når du kun bruker eggehviter behøver du ikke å kaste resten av egget. Lag aîoli av eggeplommene som blir til overs!

(206 kcal per porsjon)

Dette trenger du for 1 porsjon omelett:

  • ½ rødløk
  • 5 cm squash
  • 8 små sjampinjonger
  • ¼ rød paprika
  • 1 ts olivolje
  • 3 eggehviter
  • salt og kvernet svart pepper
  • ½ pakke karse
  • 1 reddiker
  • 1 klype chiliflak

Slik lager du omelett med kun eggehvite:

1. Skrell og skjær rødløken i strimler. Skjær squash i tynne skiver. Skjær sjampinjonger og paprika i mindre biter.

2. Varm opp en stekpanne med olivenolje og stek grønnsakene i ca. 1 min.

3. Visp sammen eggehvitene i en skål. Hell eggeblandingen over grønnsakene og stek i ca. 1 min. Legg opp på en tallerken og topp med karse, strimlet reddik og chiliflak.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...