© Juliana Wicklund

Bli kvitt kiloene på to uker

Bruk Ulrika Davidsonss kickstart-program med måltidsplan, og gå ned 4 kilo på bare to uker.

7. januar 2015 av Ulrika Davidsson

Få fart på slankingen med Ulrika Davidssons unike kostplan som gir resultater både på innsiden og utsiden!

Ulrika er Taras vektcoah, og en kjent kostholdsrådgiver og kokebokforfatter i hjemlandet Sverige. Men denne kostplanen, som er uten gluten og kumelk, lover hun deg et vekttap på fire kilo hvis du følger tabellen under til punkt og prikke. Du spiser vegetarisk annenhver dag, og faster i fire dager. I tillegg til at du blir slankere, vil du også oppleve merkbar økning av energinivået ditt, og forbedret blodtrykk og blodsukkerverdier.
Våkne opp om to uker og merk forskjellen: Slankere, mer opplagt og friskere! Dette kommer du ikke til å angre på.

Ulrika fokuserer på å spise mer grønnsaker, noe som gjør at du får i deg mer vitaminer, mineraler og antioksidanter enn du ellers kanskje får. Du vil få en basisk pH-verdi i tarmene dine, noe som bidrar til en bedre tarmflora og påvirker forbrenningen positivt. Dessuten er kickstartprogrammet helt glutenfritt og uten kumelk, noe som også kan gjøre en forskjell. Mange i dag lider av smerter i leddene og føler seg stive – gluten og sukker er mulige årsaker til disse plagene.

Her er dag-for-dag-menyene

De rettene som krever en spesiell oppskrift, finner du her

De andre rettene lager du selv, men husk at kaloriberegningen da blir omtrentlig. Du kan bruke 1 ts smør eller olje når du lager kjøtt eller fisk, og så mye krydder du vil.

 

 

Oppskriftene i menyplanen er enkle å lage, og er tilpasset slik at du noen ganger har rester til dagen etter. På den måten sparer du tid, og trenger ikke å stå på kjøkkenet hele tiden.

Menyplanen bygger på et lavkarbokosthold, og du kommer til å spise grønnsaker, bær, frukt, egg, fisk, kylling, kjøtt, fåre- og geitost, nøtter, sauser og dressinger. Er det noen ingredienser du ikke liker, eller ikke får tak i, så bytt dem ut med lignende råvarer (for eksempel blomkål mot brokkoli, eller kalkunskiver mot skinke).

Begynner du på en mandag, bør du legge en plan noen dager i forveien og handle inn det du trenger for følgende uke. Gjør ferdig noen matretter, da blir det lettere å komme i gang.

Still deg på vekten den første dagen, og skriv ned hva du veier. Ta et målebånd og mål deg selv over brystet, rundt magen, rundt baken, rundt låret og rundt den ene armen. Skriv ned målene og spar på lappen. Ta den frem igjen etter 14 dager, når du har gjennomført kickstartplanen.

Bruk kostplanen i 14 dager, og vær nøye med ikke å overstige antall kalorier på fastedagene. Spis kun det som står på menyen den dagen, verken mer eller mindre! Drikk vann til maten, og gjerne en kopp svart kaffe etterpå.

Her er Ulrikas oppskrifter til kostplanen

Du går ned omtrent fire kilo på to uker med dette programmet, og hemmeligheten er at du varierer ditt inntak av kalorier. Du spiser altså forskjellige mengder kalorier hver dag, noe som gjør at forbrenningen aldri går ned. Du spiser vegetarisk annen hver dag, og hver uke er det fire fastedager hvor du bare inntar flytende føde. Da spiser du under 500 kalorier per dag, fordelt på to eller tre måltider.

Naturligvis kommer du til å føle deg sulten iblant. Men utfordre deg selv og hold deg til programmet selv om du blir sugen og magen rumler. Det pleier å hjelpe å ta en god kopp kaffe eller te, og du kan også drikke smaksatt mineralvann, som også holder sulten borte.

Ulrika anbefaling å ikke drikke alkohol mer enn én dag i uken, og av helsemessige grunner holde deg til rødvin, hvitvin eller rosévin, pluss musserende vin, og å unngå øl, sprit og søte drinker.

Vekk opp kroppen din, motivasjonen din og lysten din, og la kiloene renne vekk. Det har aldri vært enklere.

Tenk på denne måten: Du har lagret energi i kroppen i form av fett, og dette vil du ha vekk! Derfor kan du føle deg trygg når magen rumler, og la din egen kropp selv gjøre noe med det, i stedet for hele tiden å putte noe i munnen. Du kommer til å bli positivt overrasket når du går på vekten og sjekker senere.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...