Märtha Louise Tara årets modigste kvinne 2021 Eva Aarsand Mari Maurstad Torunn Pettersen

Vinner av Årets modigste kvinne 2021, Eva Aarsand, sammen med konferansier Märtha Louise og jurymedlemmene, sjefredaktør Torunn Pettersen og skuespiller Mari Maurstad.

© Trude Westby

Tara kåret Årets modigste kvinne 2021!

Det ble Eva Aarsand som stakk av med Tara-prisen Årets modigste kvinne 2021 under Tara-weekend på Vestlia. Hun vant tittelen for innsatsen under redningsarbeidet etter leirskredet i Gjerdrum natt til 30.desember i 2020.

16. oktober 2021 av Lisbeth Skøelv

Fem sterke finalister kjempet om tittelen, men juryen valgte til slutt Eva Aarsand fra Beredskapsenheten ved Oslo Universitetssykehus til Årets modigste kvinne 2021. I juryens begrunnelse ble det trukket frem at vinneren er en flott representant for alle redningsarbeidere og helsearbeidere som hver dag står på for å redde liv og hjelpe mennesker i nød. Prisen ble delt ut av Märtha Louise, som var konferansier for kvelden. 

— Jeg setter utrolig pris på at ambulanse- og redningstjenesten løftes frem på denne måten. Jeg er takknemlig for å ta imot prisen på vegne av kollegaene mine, sier en overrasket og rørt vinner etter å ha mottatt prisen og hyllesten på scenen på Vestlia Resort på Geilo – med en stolt pappa og samboer – og 330 festkledde Tara-lesere i salen! 

Det er 11. gangen Tara deler ut prisen Årets modigste kvinne. I år, som i fjor, besto juryen av skuespiller Mari Maurstad, næringslivsleder Anita Krohn Traaseth, Taras sjefredaktør Torunn Pettersen og Tara-journalist Lisbeth Skøelv – sammen har de plukket ut de fem verdige finalistene fra innsendte forslag fra leserne.

De andre finalistene var Birgit Skarstein, Kristina Quintano, Stine Reksten og Sunniva Gylver. Her kan du lese om dem.

Et stort intervju med vinneren og hver av finalistene kan du lese i Tara utover høsten og vinteren. 

I fjor var det Maud Angelica Behn som vant Årets modigste kvinne-prisen

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...