OKSETRANSPORT: I denne episoden blir det både seiling, strandliv og oksetransport. 

© Lene Wikander/Merete Stubhaug

Et døgn på en øde strand

Lene (52) og Merete (42) prøver seg på camping i palmeskogen ved en kritthvit, øde strand. Det går bare sånn delvis bra. Sjekk ukens festlige episode av Tara TV`s vlogg fra livet på vakre Zanzibar. Her blir det både seiling og oksetransport...

14. mars 2021 av Redaksjonen

Lene og Merete prøver seg på Robinson Crusoe-livet og camper på en øde strand i palmeskogen på Zanzibar. De starter med friskt mot, men det går bare sånn delvis bra.

Lene er ikke akkurat villmarkens datter som hun sier selv, og har aldri vært på camping før i hele sitt liv. Merete er derimot en erfaren friluftskvinne og elsker livet under åpen himmel.

Sammen med kohorten sin legger de ut på en fem timers seilas i åpen seilbåt, før de gjør strandhugg på den lille, bebodde øya Uzi Island midt ute i det indiske hav. Det er fullmånenatt med bål og kokosnøtter. Dette er et eventyr du ikke kan gå glipp av.

EN KALD-DUSJ: Joda, selv på en øde strand finnes det muligheter for en dusj. 

© Lene Wikander/Merete Stubhaug

EN PERLE PÅ JORD: Merete hyller strandlivet i den tredje episoden på Tara TV.

© Lene Wikander/Merete Stubhaug

Tara TV følger livet på Zanzibar

Taras spaltist og blogger Lene Wikander (52) er bosatt på Zanzibar under pandemien sammen med kollega Merete Stubhaug (42). Sammen driver de Zanzibility, et selskap som arrangerer unike jenteturer og selger eksklusive kaftaner, designet og produsert i samarbeid med det sosiale foretaket Sisters in Business.

SiB gir arbeidsplasser og uavhengighet til innvandrerkvinner i Norge. Det er vanskelige tider i reiselivsbransjen, men Lene og Merete gir ikke opp. Pandemien har lært dem å være enda mer kreative.

Hver søndag i tre måneder følger Taras videoblogg livene deres på Zanzibar og reisen mot lansering av ny kaftankolleksjon, nettbutikk med produkter skapt av kvinnebedrifter på Zanzibar, og utarbeiding av program for nye jenteturer i 2022. 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...