NY EPISODE: Vær med Taras spaltist Lene Wikander og Merete Stubhaug til "Secret Beach" mellom klippene på Zanzibars sørkyst.

© DroneZanzibar

Edens hemmelige hage

I mange år har Lene og Merete kommet hit til en liten, øde strand langt nede mellom klippene på Zanzibars sørkyst. De har alltid kalt den «Secret Beach» siden nesten ingen turister kom hit. Men så skjedde det noe…I denne episoden av Tara TV reiser vi dit.

4. april 2021 av Redaksjonen

Plutselig en dag begynte bambusstilasene å reise seg, palmetak bli bygget og flere bungalower å ta form. - Å nei, tenkte Lene og Merete først. Enda et sted på Zanzibar som blir slukt av masseturismen.

Men der tok de feil. Nå er de blitt gode venner med franske David som bygger denne øko-resorten på toppen av klippen i tett samarbeid med landsbyen.

De syns faktisk at den hemmelige stranden deres kler enda bedre å være litt kjendis. Så nå vurderer de å ta gjestene sine med hit for å bo noen dager på jenteturene sine. I denne episoden av Tara TV blir vi med Tara-spaltist Lene Wikander og samarbeidsparteren hennes Merete Stubhaug til dette paradiset på Zanzibar. 

FRISTENDE? På Tara TV kan du oppleve Lenes og Meretes Zanzibar. Dette er den sjette episoden. 

© DroneZanzibar

Tara TV følger livet på Zanzibar

Taras spaltist og blogger Lene Wikander (52) er bosatt på Zanzibar under pandemien sammen med kollega Merete Stubhaug (42). Sammen driver de Zanzibility, et selskap som arrangerer unike jenteturer og selger eksklusive kaftaner, designet og produsert i samarbeid med det sosiale foretaket Sisters in Business.

SiB gir arbeidsplasser og uavhengighet til innvandrerkvinner i Norge. Det er vanskelige tider i reiselivsbransjen, men Lene og Merete gir ikke opp. Pandemien har lært dem å være enda mer kreative.

Hver søndag i tre måneder følger Taras videoblogg livene deres på Zanzibar og reisen mot lansering av ny kaftankolleksjon, nettbutikk med produkter skapt av kvinnebedrifter på Zanzibar, og utarbeiding av program for nye jenteturer i 2022. 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...