PÅ SPA: Et tradisjonelt Zanzibarsk Spa, en magisk blomsterhage og det mystiske Baobab-treets hemmeligheter, er noe av det dere får oppleve i Lene og Meretes Vlogg for Tara TV denne uken. 

© Lene Wikander, Merete Stubhaug, Mustafa Haji Ali

Duften av krydderøya

Mrembo Spa er et tradisjonelt Zanzibarsk Spa som ligger tvers over gata der Lene bor i Stone Town. Mrembo har sin egen blomsterhage som de lager økologiske skjønnhetsprodukter av. I ukens episode av Lene og Meretes vlogg for Tara TV, tar de oss med på en herlig spadag.

11. april 2021 av Redaksjonen

Ansiktsoljen til Mrembo Spa har en «hemmelig» ingrediens afrikanske kvinner har sverget til i århundrer. Baobab-treet er kjent som «Livets Tre» og blir flere tusen år gammelt.

Frukten er en av verdens mest næringsrike og inneholder store mengder vitaminer, antioksidanter og naturlig kollagen. Derfor har den blitt den brukt til skjønnhetspleie siden tidenes morgen fordi den gir glød til huden og demper rynker.

I denne episoden av Lene og Merete sin vlogg for Tara TV, tar de oss med på et tradisjonelt Zanzibarsk spa der de kjøper produkter til nettbutikken sin, utforsker blomsterhagen til Mrembo og hemmelighetene til det mystiske Baobab-treet. 

"HEMMELIG" INGREDIENS: Baobab-treet er kjent som «Livets Tre» og blir flere tusen år gammelt. I denne episoden av Tara TV gir Lene og Merete deg nyttig info om dette treet.  

Tara TV følger livet på Zanzibar

Taras spaltist og blogger Lene Wikander (52) er bosatt på Zanzibar under pandemien sammen med kollega Merete Stubhaug (42). Sammen driver de Zanzibility, et selskap som arrangerer unike jenteturer og selger eksklusive kaftaner, designet og produsert i samarbeid med det sosiale foretaket Sisters in Business.

SiB gir arbeidsplasser og uavhengighet til innvandrerkvinner i Norge. Det er vanskelige tider i reiselivsbransjen, men Lene og Merete gir ikke opp. Pandemien har lært dem å være enda mer kreative.

Hver søndag i tre måneder følger Taras videoblogg livene deres på Zanzibar og reisen mot lansering av ny kaftankolleksjon, nettbutikk med produkter skapt av kvinnebedrifter på Zanzibar, og utarbeiding av program for nye jenteturer i 2022. 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...