ET EVENTYR: Favoritthotellet til Merete og Lene er  Emerson Spice på Zanzibar. I fjerde episode av Tara TV får vi være med inn i dette eventyrhotellet.

© Lene Wikander/Merete Stubhaug

Bli med til 1001 Natt!

I ukens episode av Tara TV kan dere bli med Merete og Lene til deres favoritthotell Emerson Spice på Zanzibar. Å bo her er som å leve i et eventyr i 1001 Natt.

21. mars 2021 av Redaksjonen

På slutten av 1990-tallet startet Emerson Skeens den vanvittige jobben med å restaurere en ruin av et herskapshus fra 1800-tallet i UNESCO sin verdensarvs-by Stone Town på Zanzibar.

I dag, seks år etter hans død, er dette fantastiske bygget et av verdens mest eksotiske boutique-hoteller. På Emerson Spice er ingen rom like, men alle rom unike.

Å bo og våkne her er som å leve i et eventyr, mener Lene og Merete. Velkommen til Emerson Spice i den fjerde episoden av Tara TV som du finner her:

Tara TV følger livet på Zanzibar

Taras spaltist og blogger Lene Wikander (52) er bosatt på Zanzibar under pandemien sammen med kollega Merete Stubhaug (42). Sammen driver de Zanzibility, et selskap som arrangerer unike jenteturer og selger eksklusive kaftaner, designet og produsert i samarbeid med det sosiale foretaket Sisters in Business.

SiB gir arbeidsplasser og uavhengighet til innvandrerkvinner i Norge. Det er vanskelige tider i reiselivsbransjen, men Lene og Merete gir ikke opp. Pandemien har lært dem å være enda mer kreative.

Hver søndag i tre måneder følger Taras videoblogg livene deres på Zanzibar og reisen mot lansering av ny kaftankolleksjon, nettbutikk med produkter skapt av kvinnebedrifter på Zanzibar, og utarbeiding av program for nye jenteturer i 2022. 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...