© Kristin Heier / Björg Thorallsdottir

Björgs verden: Tro på din fantastiske styrke

Livet er ikke perfekt, og det kommer det heller aldri til å bli, så la oss nyte det med alle sine oppturer og nedturer, oppfordrer Björg.

26. august 2019 av Björg Thorhallsdottir

Når jeg reiser rundt i landet vårt møter jeg så mange fantastiske og flotte damer, men det som slår meg er hvordan mange har så lave tanker om seg selv og er så strenge med seg selv. De føler seg ikke gode nok. Kanskje er det et resultat av den plettfrie fasaden vi ofte liker å vise hverandre, slik at vi tror at det er oss det er noe galt med. At det er vi som ikke strekker til. 

Sammen med storesøsteren min Dora, skal jeg ut på turne igjen denne høsten. Vi har valgt å kalle forestillingen «Puck ferfect». Jeg har tidligere laget et bilde med budskapet Fuck perfect, som handler om at ingenting er perfekt, så vi kan like godt kose oss den lille stunden vi er her på jorden. 

På et av foredragene jeg skulle ha, lagde arrangøren plakat med bildet og tittelen. Dessverre ble det en liten skrivefeil, så det stod Puck ferfect isteden. Først tenkte jeg at de måtte endre det, men plutselig så jeg at det var genialt, for det er jo akkurat det budskapet er – en påminnelse om at ingenting er perfekt! 

Livet er ikke perfekt, og det kommer heller aldri til å bli det, så la oss nyte det med alle sine oppturer og nedturer. I dette bildet ønsket jeg å minne alle på at inne i oss har vi en helt enorm styrke. Hver og en av oss vet best selv hva som er det riktige for oss. Ofte tenker vi mer på hva som er best for alle dem vi har rundt oss. Det er et menneske i verden som du skal høre på, og det er deg selv. Det er ikke egoistisk å ta personlig ansvar. Og når du elsker deg selv, vil hjertevalgene du tar også inkludere familien din, vennene dine og menneskene du har rundt deg.

© Björg Thorhallsdottir

Det blir som ringer i vannet. Grunnen til at jenta sitter på en sopelime, er for at hun skal kunne reise dit hvor hun er lykkelig. Den reisen innebærer at hun av og til må si ja til seg selv, og nei til andre. For å komme dit, er man faktisk nødt til å være litt heks. Stå opp for seg selv og ta de valgene som er riktige for en selv. Uansett hvor upopulært det kan være, så gjør det mye mer vondt å ikke høre på seg selv, ikke forstå hvor verdifull du er, og ikke være tro mot deg selv. Husk at menneskene som elsker deg, vil ditt eget beste.

Nå kommer høsten. Kanskje kan den bli en ny vår i ditt liv. Et nytt kapittel. Den ligger foran deg med alle sine blanke dager i kalenderen. Før du fyller disse med alt det du må og skal, lag noen åpne dager for det du vil gjøre. Hvis det noe du lenge har hatt lyst til, men ikke tatt deg tid eller råd til, gjør det nå. For det er det som får deg til å føle deg levende. Kanskje kan du melde deg på, eller prøve noe som du lenge har tenkt på, og kose deg maks med å ta et nytt steg på livets vei. Hjernen får deilig trening når vi lærer noe og utvikler oss, og hjertet danser når vi gjør noe som gir oss glede.

Møt Björg på Tara-weekend!!

-Jeg gleder meg stort til å være med på Taraweekend på Vestlia Resort på Geilo, sier Björg Thorhallsdottir som har vært med et par ganger tidligere. 26. oktober er hun på plass igjen. – Jeg vil så gjerne inspirere med mine foredrag, sier Björg. Hun fyller gjerne ut hustavlen sin med mange både morsomme og rørende historier

Bli med på Tara-weekend!!

Björgs hustavle

© Björg Thorhallsdottir

Seneste

Kanskje er du også interessert i...