Björg Thorhallsdottir
Bruk magefølelsen:

– Ta vare på den lille stemmen inne i deg, slik at den kan vokse seg sterkere og lede deg på riktig vei, råder Björg.

© Kristin Heier / Björg Thorhallsdottir

Björg Thorhallsdottir: Stol på intuisjonen din

Intuisjonen er en gave som vi kan stole på. Når du møter et nytt menneske danner du deg et førsteinntrykk i løpet av et par sekunder, og det viser seg som regel å være riktig.

16. mars 2018 av Björg Thorhallsdottir

Bruk magefølelsen som et indre kompass, og hold fokus på målet. Intuisjonen din gir deg kraft til å være din egen Superkvinne!

Den gjør deg i stand til å oppdage hvem som har feil intensjon hos menneskene du omgir deg med. Hvem er der av genuine grunner, og hvem er der for å ta noe fra deg. De som har en agenda, som ønsker å oppnå noe, eller som ønsker å spise av din energi og din kraft.

Ikke vær snill pike!

Ikke vær snill pike, og den som alle vil like. For den du til slutt ikke kommer til å like – er deg selv!

Din indre superkvinnekraft er så fantastisk kul. Ikke la en snill museversjon av deg selv få overskygge denne ved å høre mer på andres meninger og synspunkter enn din egen indre stemme. Stå opp for deg selv og vær nydelige deg selv 100 prosent. Stol på din superkraft som aldri tar feil.

Lytt til den lille stemmen

Jeg vet at jeg har vært i situasjoner hvor jeg har møtt mennesker og min første intuisjon er at jeg bør holde avstand. Men så virker de hyggelige, og jeg skammer meg litt og tenker at jeg må gi folk en sjanse. Så går det litt tid, og plutselig en dag oppdager jeg at førsteinntrykket mitt, den lille intuisjonen, viste seg å stemme. Så ta vare på den lille stemmen inne i deg, slik at den kan vokse seg sterkere og lede deg på riktig vei!

Magefølelsen som kompass

Den lille jenta i superkvinnekappen er også et bilde på likevekt mellom kjønnene. Et samfunn som ikke baserer seg på hvilket kjønn du er, men hvilket menneske du er. Jeg tenker at for at vi skal oppnå noe, må vi ha en drøm. Deretter må vi bruke magefølelsen vår som et indre kompass og holde fokus på målet. Jeg ønsker å minne både meg selv og andre på viktigheten av å følge magefølelsen og troen på at vi kan lykkes!

Björg Thorhallsdottir
Björgs kunst:

– Dette bildet skal minne om at vi aldri må glemme det fantastiske lille frøet som finnes inne i oss, sier Björg.

© Björg Thorhallsdottir

Seneste

Kanskje er du også interessert i...