Bjørg Thorhallsdottir
Livets reise:

Menneskene du møter på livsveien inspirerer deg, og lærer deg ting om deg selv som du ikke visste, sier Björg.

© Kristin Heier / Björg Thorhallsdottir

Björg Thorhallsdottir: Når det magiske skjer

I bildet er det en stjerne som lyser mer enn de andre. Det er den som er gullet i livet ditt. Den du kan nå. Den skinner og viser vei, mot drømmene dine.

22. juni 2018 av Björg Thorhallsdottir

Min far sa alltid at den største drivkraften i et menneske er et fast definert mål. Men det som er rart er at det på veien alltid skjer noe som gjør at drømmen blir annerledes, fordi da du begynte hadde du ikke erfaringene, kunnskapen og viten om alt som finnes der ute. Og alt som finnes inne i deg selv. Oppdagelsene du gjør på veien mot målet, kanskje mens det går trått i oppoverbakkene, gjør ofte at kursen justeres, fordi du blir kjent med deg selv og finner ut hva som er viktigst for deg.

Menneskene du møter på livsveien inspirerer deg, og lærer deg ting om deg selv som du ikke visste. Dette vekker lengsler, og gjør at flere stjerner begynner å skinne. Kanskje er det ikke lenger den første stjernen som skinner klarest. Av og til ligger magien i det å være på vei, fordi da skjer det alltid ting som du på forhånd ikke ante kom til å skje. Som at en drøm dytter deg lett i ryggen, dit du skal!

– Selv om drømmen din blir annerledes enn du tror, blir det som regel til noe enda bedre

Jeg husker en gang da jeg skulle flytte til Italia, for å starte på et kunstakademi. Fordi jeg var forelsket i en italiensk gutt. Men så ble det slutt noen måneder før jeg skulle dra, og plutselig tenkte jeg at da kunne jeg kanskje heller dra et annet sted for å studere. Jeg valgte Frankrike og Toulouse. For jeg hadde hørt at det var fantastiske mennesker og en veldig bra skole der. Jeg er for evig takknemlig for tiden i Toulouse. Den har beriket livet mitt, og minner dukker stadig opp. Men jeg hadde ikke havnet i Frankrike, hadde det ikke vært for at jeg egentlig skulle til Italia!

Selv om drømmen din blir annerledes enn du tror, blir det som regel til noe enda bedre. Jeg snakket med en venn av meg som hadde tenkt å bli skuespiller, og gikk i den retningen. Men et sted på veien oppdaget han at han var mer glad i selve teksten, enn å fremføre den. Han endte opp som redaktør i et forlag. Så bare vær på vei, og ha tro på magien. Den skjer hver dag. Og det skinner en stjerne for deg, selv om du kanskje ikke ser den i dag.

Følg den ene stjernen, og så den neste som lyser. Til slutt vil du se at sammen lager de et stjernebilde av drømmereisen din. Livsreisen!

Bjørg Thorhallsdottir kunst
Björgs kunst:

"If you believe in magic it will happen"

© Björg Thorhallsdottir

Seneste

Kanskje er du også interessert i...