En enkel rutine + et glass vann = yngre hud

Kickstart vinteren med å forebygge hudens aldringstegn innenfra.

5. november 2018 av Kontent

Kollagen har vist seg å være et svært effektivt tilskudd du kan ta for å redusere og forebygge hudens aldringstegn. Den naturlige mengden av kollagen i huden avtar nemlig i 30-årsalderen, og etter overgangsalderen går den enda mer ned. Dette er hovedårsaken til at du får rynker og linjer. Ved å drikke The Solution™ Anti Wrinkle Collagen forebygger du hudens aldringstegn innenfra. 

Solide studier bekrefter effekten

Kollagen er en viktig del av kroppens bindevev og fungerer som kroppens lim. Det finnes naturlig i kroppen, og er den viktigste enkeltfaktoren som bidrar til å holde huden ung og spenstig.

The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen er et kosttilskudd i pulverform som mikses i valgfri mat eller drikke. De praktiske porsjonspakkene er geniale, og pulveret er helt uten smak, lukt, fett, kolesterol og karbohydrater.

Trender viser en tydelig retning i å behandle hud innenfra for å optimalisere resultater – sammen med det du tilfører utenfra. Kollagen er utpekt som noe av det mest effektive, og det foreligger solide studier som bekrefter dette. Kostholdsveileder Desirèe Andersen er en av mange som sverger til en daglig dose av vidunderpulveret.

– Selv om det ikke er forsket så mye på kollagen som tilskudd enda, viser de forskningene som er gjort at kollagen kan ha flere gode effekter både på helse og utseende. Ved å drikke det tilfører du hele kroppen kollagen, og som kostholdsveileder er jeg veldig positiv til den nye trenden, sier Andersen. 

Tør ikke slutte

Hun opplever huden som mer spenstig og med mindre synlige rynker etter at hun startet med å drikke The Solution®.

– Effekten er så god at jeg rett og slett ikke tør å slutte. Det funker faktisk, og det er enkelt å praktisk at det er uten smak og tilsettes i varm eller kald drikke, forteller hun.

Les mer om Andersens erfaringer med The Solution™ Anti Wrinkle Collagen på bloggen hennes fitfocuse.

Jevnlig bruk av The Solution® viser seg å:

  • Redusere rynkedybde med i snitt 20% i løpet av 8 uker.
  • Redusere appelsinhud (cellulitter) med i snitt 11%.
  • Øke elastisiteten i huden og dermed forebygge nye rynker og linjer.

Se forskjellen!

Vibeke Norbye (52) jobber i samme konsern som har utviklet og selger Oslo Skin Lab. Hun har testet The Solution® selv i fire måneder, og tok hudanalyse før og etter hun startet. Scanningen viser tydelig forskjell på rynkedybde.

– Som 52-åring er jeg selvfølgelig opptatt av huden min og rynker. Jeg bruker kosttilskudd, serum, dagkrem, nattkrem, solfaktor, og spanderer på meg hudpleie, men rynkene sniker seg innpå. Spesielt rundt øynene, forteller hun.

Tydelig resultat: Bildet til venstre er fra hudscan ved Oslo Hudpleieklinikk 19. april 2017, og bildet til høyre er fra 25. august. Det viser at rynkene har blitt betydelig redusert.

Wow-effekt

Da hun fikk vite om The Solution® trodde hun ikke at det var mulig å redusere rynkene så mye.

– Mange av kundene våre trodde det heller ikke, men jeg har prøvd det selv og sett de utrolige resultatene. Da jeg fikk se resultatet av hudanalysen, sa jeg bare: ”wow”!

Hun anbefaler The Solution® på det sterkeste.

– Det reduserer ikke bare rynker og forbedrer elastisiteten i ansiktet, men har en effekt på hele kroppen. Alle som er opptatt av å forebygge aldring og å ta vare på huden sin bør prøve. De fleste av oss ønsker vel å beholde et så ungdommelig og naturlig utseende så lenge vi kan? 

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Oslo Skin Lab.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...