- Dette er den beste dusjoljen jeg har testet!

Vi lot 20 testfamilier teste produkter fra A-Derma Exomega Control serien i 3 uker, og her forteller de om sitt favorittprodukt.

6. november 2020 av Kontent for A-Derma


A-Derma Exomega Control er en hudpleieserie med beroligende egenskaper for å kontrollere en tørr og irritert hud med tendens til atopi. Produktene inneholder 95 % naturlige ingredienser og er fri for silikoner.

Exomega Control serien passer til hele familien, både voksne og barn som har høy risiko for å utvikle tørr og irritert hud. Produktene i serien rengjør huden skånsomt, har behagelige konsistenser og har en vedvarende fuktighetsgivende effekt. Fuktighetskremene trenger derfor kun én påføring daglig.

Familiene fikk teste Exomega Control produktene i en periode på 3 uker. Etter dette ble det gjennomført en spørreundersøkelse basert på egen erfaring ved bruk av produktene.


Blant alle Exomega Control produktene som er blitt testet, oppgir 18 av 20 testfamilier at A-Derma Exomega Control dusjolje er deres favoritt-produkt.- Det er den beste dusjoljen jeg har testet!Johanne og hennes 1-åring er blant familiene som har testet A-Derma Exomega Control-serien.


Hvilket produkt var din favoritt?

- Det er vanskelig å velge en favoritt, men dusjoljen er vel det produktet vi virkelig ikke klarer oss uten lenger. Det er den beste dusjoljen jeg har testet! Den lukter rent og godt, er god og mild mot huden og gir godt med fuktighet.

Har du merket forskjell på huden etter at du tok i bruk Exomega Control produktene?

- Etter å ha begynt med produktene sliter ingen av oss med tørr hud lenger. Minstemanns tendenser til eksem har også forsvunnet. Jeg opplever at huden har blitt sterkere og friskere siden vi begynte å bruke produktene.

- I vinter har vi brukt dusjoljen i kombinasjon med Exomega Control Cream eller Exomega Control Lotion og det har virkelig reddet oss i den kalde vinterluften, forteller Johanne.


Inneholder superingrediensen havre

A-Derma Exomega Control dusjolje er et godt alternativ til såpe for å unngå at du vasker ut naturlige fettstoffer i huden. Oljen inneholder en patentert Rhealba® havrekimekstrakt som rengjør huden på en ekstra skånsom måte, behandler, og etterlater en beskyttende hinne på huden. 91 prosent av ingrediensene er av naturlig opprinnelse, og dusjoljen egner seg både til barn og voksne med tørr, irritert hud med tendens til atopi.

Rhealba® havren dyrkes økologisk syd i Frankrike og høstes før protein-produksjonen utvikles, og er derfor fri for sporbare proteiner og gir ingen form for allergier (glutenallergi etc.). Det er klinisk dokumentert at de aktive stoffene fra Rhealba® havren har en gunstig virkning på sart, tørr, irritert hud med tendens til atopi.

Til forskjell fra mange såper er dusjolje tilpasset hudens pH på (5,5), noe som er med på å både bygge opp fuktighetsbalansen i huden og styrke hudbarrieren. Ved bruk av denne dusjoljen har du dermed et mindre behov for å bruke fuktighetskrem etterpå.

Slik bruker du dusjoljen

Masser oljen forsiktig på våt hud. Da gjør du huden mykere og beroliger den. Dusjoljen egner seg både til barn og voksne med tørr og irritert hud. Oljen svir ikke hvis du får den i øynene.


Dette er produktene familiene har testet:


A-Derma Exomega Control Shower Oil

A-Derma Exomega Foaming Control Gel

A-Derma Exomega Control Lotion

A-Derma Exomega Control Cream

A-Derma Exomega Control Balm

Les mer om produktene fra A-Derma Exomega Control serien her. 

A-Derma Exomega Control hudpleieserie fås kjøpt i alle apotek.


Testfamiliene i denne artikkelen har delt sine egne erfaringer om produktene, og har ikke fått betalt for å bidra med sine uttalelser.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for A-Derma. 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...