- Datteren min er endelig kvitt utslettet hun hadde på magen!

Vi lot 20 familier teste produkter fra A-Derma i 3 uker. Her er deres favoritter.

29. mai 2019 av Kontent for A-Derma


A-Derma Exomega Control er en hudpleieserie som er utviklet med beroligende egenskaper for å kontrollere en tørr og irritert hud med tendens til atopi. Produktene inneholder 95 % naturlige ingredienser og er fri for silikoner og andre kontroversielle ingredienser.

A-Derma Exomega Control er en hudpleieserie som passer til hele familien, både voksne og barn som har høy risiko for å utvikle tørr og irritert hud. Produktene i serien rengjør huden skånsomt, har behagelige konsistenser og har en vedvarende fuktighetsgivende effekt. Produktene trenger derfor kun én påføring daglig.


Familiene fikk teste produktene i en periode på 3 uker. Etter testperioden gjennomførte alle en spørreundersøkelse. Denne viste at:


19 av 20 familier oppgir at de vil fortsette å bruke produktene fra A-Derma Exomega Control hudpleieserie.

20 av 20 familier oppgir at de vil anbefale Exomega Control produktene videre.

20 av 20 familier oppgir at de hadde problemer med tørr hud før testperioden.

15 av 20 familier oppgir at de har mindre tørr hud etter at de har brukt Exomega Control produktene.

14 av 20 familier oppgir at de hadde problemer med hudirritasjon før testperioden.

11 av 20 familier oppgir at de har mindre hudirritasjon etter at de har brukt Exomega Control produktene.


- Datteren min er helt kvitt det røde utslettet hun hadde på magen!


Emilie og hennes yngste datter Alma (2), er blant familiene som har vært med på testprosjektet.

Hennes familie har hatt utfordringer med tørr og irritert hud - i tillegg til atopisk eksem. Hun har sett gode resultater med produktene fra A-Derma Exomega Control serien - både på seg selv og barna.

Har du merket forskjell på huden din etter at du har brukt produktene fra A-Derma Exomega Control?

- Jeg opplever at huden min føles mer gjennomfuktet, og den klør ikke lenger. Størst effekt har nok produktene hatt på min yngste datter – hun er nemlig helt kvitt de røde flekkene hun hadde på magen.

- Hun har hatt dette røde utslettet siden hun var liten og vi har prøvd mye som ikke har fungert. Etter at vi testet produktene har hun ikke hatt et eneste utslett. Ingenting i kosten hennes er endret, så vi føler oss overbeviste om at vi endelig har funnet løsningen for å holde plagene hennes i sjakk.


Hvilket produkt var din favoritt, og hvorfor likte du dette produktet så godt?

- Jeg må si at jeg ble veldig positivt overrasket over badeoljen! Den har vist seg å være helt essensiell i vinter. Huden min pleier ellers å skrike etter fuktighet, men nå opplever jeg at den er gjennomfuktet og behagelig - uten å føles fet. Jeg har kombinert flere av produktene, blant annet badeoljen og balmen, men på travle dager har jeg kun brukt badeoljen og det har vært nok i seg selv. Den lukter i tillegg helt nydelig! forteller Emilie.


Dette er produktene familiene har testet:


A-Derma Exomega Control Shower Oil er er et produkt du kan bruke som erstatning for såpe i dusjen. Dusjoljen er utviklet med et gjennomoppbyggende kompleks og havreekstrakt som rengjør huden skånsomt, og forhindrer at du vasker ut de naturlige fettstoffene i huden. Oljen inneholder Rhealba® havrekimekstrakt, som beroliger huden. Havren inneholder ingen proteiner og gir derfor ingen allergier.

A-Derma Exomega Foaming Gel er en flytende såpe for tørr og ømfintlig hud. Den rengjør huden skånsomt, skader ikke hudbarrieren, beroliger huden og demper eventuell irritasjon. Den inneholder Omega-6 olje og er helt uten parfyme. Dessuten er den med på å forlenge effekten av fuktighetskremen du bruker.

A-Derma Exomega Control Lotion passer for deg som liker en lettere og flytende konsistens. Du smører den raskt på huden og den beroliger huden øyeblikkelig takket være 100 prosent naturlig, økologisk Rhealba® havrekimekstrakt. Lotionen har 24-timers fuktighetsgivende effekt.

A-Derma Exomega Control Cream har en litt tykkere kremkonsistens, men inneholder de samme ingrediensene som lotionen. Kremen beroliger huden, selv om du bare smører deg en gang om dagen. Den har også 24-timers fuktighetsgivende effekt.

A-Derma Exomega Control Balm er en effektiv og noe “fetere” krem uten at den føles fet. Balmen passer godt for deg som har ekstra tørr hud. Balmen beroliger huden og roer hudirritasjon med bare én påføring om dagen. Den bidrar også til å styrke hudbarrieren og gjenoppretter hudens smidighet og naturlige fuktbalanse. Balmen har en 24-timers fuktighetsgivende effekt.

I tillegg er A-Derma Exomega Control Bath en behandlende, irritasjonsdempende og beskyttende badeolje for tørr og irritert hud. Badeoljen inneholder bl.a beroligende Rhealba® havrekimolje og brukes direkte i badevannet. Den tilfører huden både nærende oljer og fuktbindende stoffer som restrukturerer huden og kompenserer for uttørring. Ideel og bruke om kvelden for bedre nattero. Vi anbefaler da at badevannet holder en temperatur på mellom 32- 35 grader for å roe huden før sengetid.   


- Exomega Control – perfekt hudpleie for hele familien!Hilde og hennes to barn på 10 og 18 år er også blant familiene som er svært fornøyd med produktene etter testprosjektet.


Hvordan har det vært å bruke de forskjellige produktene fra A-Derma Exomega Control serien?

- Det har vært utelukkende positivt! Vi har byttet ut alle såper med Exomega Control Foaming Gel - dette er nå hele familiens favoritt! Etter å ha prøvd disse produktene har jeg også testet ut solkremen med solfaktor 50+ fra A-Derma Protect, og den var også helt super da familien ferierte til Spania nå nylig. Denne er vi veldig fornøyde med!

Har du merket forskjell på huden din etter at du har brukt produktene?

- Mine barn har sensitiv hud, og de merket stor forskjell på huden i vinter. De har en aktiv livsstil og dusjer 1-2 ganger daglig. Vi har brukt dusjgeleen i kombinasjon med Exomega Control lotion, og sammen har disse produktene resultert i mindre irritasjoner.


A-Derma Exomega Control hudpleieserie fås kjøpt i alle apotek.


Testfamiliene i denne artikkelen har delt sine egne erfaringer om produktene, og har ikke fått betalt for å bidra med sine uttalelser.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for A-Derma.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...