Det norske skjønnhets-produktet som imponerer i utlandet

Kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab er nominert til tre prestisjepriser i utlandet og én i Norge.

3. juni 2020 av Kontent for Oslo Skin Lab

Hvert år tester tsjekkiske Harper Bazaar's skjønnhetsredaktører nye produkter på markedet innen anti-age. Vinneren for 2019, i kategorien kosttilskudd, ble norske Oslo Skin Lab med produktet The Solution Anti-wrinkle collagen. Ideen om at skjønnhet starter innenfra har vært grunntanken til gründer Cecilie Norstrøm i Oslo Skin Lab i en årrekke. Kollagenpulveret The Solution er hundre prosent naturlig, og inntas daglig ved å blandes ut i mat eller drikke. 

INTERESSE FRA UTLANDET: Gründer Cecilie Nordstrøm forteller at Oslo Skin Lab merker stadig økt pågang av utenlandske kunder.

© Øyvind Haug

– Både kundene og bransjen for øvrig har etter hvert fått økt fokus på effekten man kan oppnå av det man inntar, ikke bare det man smører på huden, sier Nordstrøm. 

Hudpleier Emelie Ekstrand har sin egen klinikk i Helsingborg. Hun er ikke overrasket over at prisen i Harper's Bazaar gikk til det norske produktet.

– At The Solution gikk av med seieren, er så velfortjent. I tillegg til å være helt naturlig, er det en veldig enkel måte å ta vare på huden sin, sier Emelie.

Spesialrabatt til Taras lesere: klikk her og få 50% rabatt på første pakke 

DETTE ER KOLLAGEN

  • Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet hos mennesker, og viktig for hudens styrke og oppbygging av vev.
  • Nedbrytning av kollagen ved aldring fører til rynker, og allerede fra 25- årsalderen synker kollagennivået i huden. Resultatet er tap av volum og spenst i huden.
  • Studier viser at et daglig inntak av spesielle kollagenpeptider kan øke spensten i huden og forebygge samt redusere linjer, rynker og cellulitter.
  • Kollagenet i The Solution er av høy kvalitet, kommer fra naturlige kilder og består av kollagenpeptider som kroppen kan nyttiggjøre seg av. Her kan du lese mer om studiene. 

MERKET GOD EFFEKT: Podcast-dronning og influencer, Vanessa Rudjord.

© Øyvind Haug

Trofast bruker i tre år

Harpers Bazar er ikke alene på det internasjonale markedet om å ha fått øynene opp for kollagenpulveret fra Norge. The Solution ble også nominert til årets produkt i kategorien «Inner Beauty» i Danish Beauty Awards 2019 og som årets skjønnhetsfavoritt av danske Costume i 2018. I tillegg er Oslo Skin Lab nominert til årets beste hudpleiemerke i Costume Awards 2020.

En av dem som sverger til The Solution, er influencer, podkastdronning og tidligere redaktør i norske Costume, Vanessa Rudjord (44).

– Jeg testet det for første gang for tre år siden, og har jeg tatt det hver morgen etter det. Fordi det knapt smaker noe, er det enkelt å blande i smoothie, kaffe eller et glass vann, sier hun. 

LETT Å TA MED: Kollagenpulveret kommer i små pakninger som kan tas med i veska og blandes i valgfri mat eller drikke.

© Øyvind Haug

Vanessa fikk skannet huden på Oslo Hudpleieklinikk før hun startet med kollagenpulveret og etter åtte ukers bruk viste resultatet 33 % reduksjon i rynkedybde.

– Kall meg jålete, men jeg vil gjerne ha spenstig hud så lenge jeg kan, sier hun.

Spesialrabatt: Prøv første pakke med 50% rabatt, deretter 30% på de neste forsendelsene


Imponerende studier

Hudpleier Emelie Ekstrand forteller at hun er svært imponert over studiene som er gjort for å dokumentere effekt på The Solution. 


EKSPERT: Hudpleier Emelie Ekstand.

© Privat

Hun viser da særlig til dobbeltblinde placebo-kontrollerte studier, der verken deltakerne i studiene eller de som måler resultatene vet hvem som har fått det «ekte» pulveret. I tillegg er resultatene lest av med maskin som kan måle nøyaktig rynkedybde.

– Selvsagt varierer det fra person til person, men i løpet av de åtte ukene studiene varte, fant man en gjennomsnittlig reduksjon på 20% hos deltakerne, forteller Ekstrand.

KLIKK HER For å teste The Solution til halv pris. 


Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Oslo Skin Lab.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...