Brunfarge: slik gjør du huden klar for vårsolen!

Følg disse tipsene for en sunn og frisk farge.

9. mars 2020 av Kontent for Good For Me

Etter en lang og kald vinter kan du endelig puste lettet ut – nå nærmer våren seg! Du drømmer kanskje om å tilbringe påskeferien i solveggen eller på en strand i syden?

Det er fristende å kaste seg ut i solen uten å nøle, men er huden din egentlig klar for det? Med disse enkle tipsene sørger du for at huden din er godt rustet mot solstrålene!

1. Eksfolier!


I løpet av vintermånedene samler det seg opp døde hudceller i det øverste hudlaget som får huden din til å se grå og blass ut. Derfor bør du bruke en god skrubb for å bli kvitt de døde hudcellene.

En eksfoliert hud gir en frisk glød, men også et bedre underlag – dette resulterer i en jevnere og mer varig brunfarge. Men pass på! Du bør ikke overdrive – det holder med eksfoliering 1-2 ganger i uken.

2. Gi huden masse fuktighet


Det er ikke bare den kalde vinterluften som tørker ut huden vår – eksponering i solen gjør også samme skade. Derfor er det viktig å bruke en god fuktighetsmaske året rundt som opprettholder fuktbalansen i huden.

Bruk fuktighetsmasken 1-2 ganger i uken (gjerne før du skal ut i solen) og velg en variant som er egnet til din hudtype.

3. Ta Betakaroten Gold


I månedene før soleksponering kan det lønne seg å begynne med betakaroten.

Betakaroten bidrar til å styrke huden – slik at du er bedre beskyttet mot UV-strålene. I tillegg gir betakaroten en jevnere og dypere brunfarge som varer lenger.

Det eksisterer mange alternativer der ute, men det er ikke uten grunn at mange sverger til Betakaroten Gold fra Good For Me.


Her er tre gode grunner til å velge Betakaroten Gold:

  • Laget med kokosolje: som har gode næringsmessige egenskaper, god holdbarhet og tåler temperaturforandringer - derfor harskner ikke kokosoljen på samme måte som andre oljer og fett-typer.

  • Inneholder vitamin E: som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress og kobber som bidrar til normal hudpigmentering.

  • Vegansk: Good For Me er den eneste på markedet i Nord-Europa som bruker vegansk softgel teknologi. 


Kjøp Betakaroten Gold her!

Start allerede nå for å sikre deg en sterkere hud og en finere brunfarge som varer lenger. KLIKK DEG INN HER for å bestille Betakaroten Gold!


Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Good For Me.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...