© Getty Images

7 veganske hudpleieprodukter du vil elske

Du finner ingen ingredienser fra dyreriket i disse 7 effektive hudpleieproduktene. Til gjengjeld er de spekket med det beste planteverdenen har å by på. Velkommen inn i en verden av vegansk skjønnhet!

9. mars 2021 av Maria Rothmar


© Produsentene

Til venstre: Tørr hud i øyeområdet gjør rynker og linjer mer tydelige. Myk opp med glyserol og E-vitamin fra Idun Minerals’ Eye Cream. 15 ml, 209 kr.

Midten: AHA-syrer peeler huden på en mild måte, og avdekker natt for natt en jevnere hud med mer glød. Bruk Ole Henriksens Invigorating Night Transformation Gel hver kveld. 30 ml, 495 kr.

Til høyre: Smør kroppen din fra topp til tå med Aesops velduftende Geranium Leaf Body Balm. Næring og duft stammer fra geraniumblader og skall fra bergamott og mandarin. 120 ml, 285 kr.


© Produsentene

Til venstre: Balance Me booster hudens produksjon av kollagen med neroli og rose, mens oljer fra nyperose og agurkurt leverer nærende omegafettsyrer. Collagen Boost Moisturiser. 50 ml, 359 kr.

Til høyre: Du kan like gjerne starte med hudpleien i dusjen. Urtekram klarer både å vaske og gjøre huden myk med hyaluronsyre og glyserol i Body Wash Wild Lemongrass. 200 ml, 92 kr.


Se også: Ansiktsrens: Slik renser du huden steg for steg

TIPS!!

Med litt rensebalm på en bomullspad fjerner du enkelt vannfast maskara.


Til venstre: Rudolph Cares serum er laget av det beste fra planteriket. Den styrker huden over tid, men har også en utglattende her og nå-effekt. Instantly Smoothing Serum. 30 ml, 890 kr.

Til høyre: Planteekstraktene i Evolves Bio-Retinol Gold Mask har en retinol-lignende effekt på huden. Altså oppstramming og cellefornyelse. Men på en mer skånsom måte. 60 ml, 359 kr.

Se også: Ansiktsoljer: alt du lurer på!

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...