Tørr hud kan bekjempes med de riktige produktene.

Tørr hud kan bekjempes med de riktige produktene.

Supertipsene for deg med tørr hud

Trygg og enkel fuktighetspleie uten allergier og reaksjoner.

11. desember 2017 av Bonnier Creative Studio

Kjenner du igjen følelsen av et stramt ansikt, kløe, rødhet eller tørre områder? Og du har kanskje prøvd drøssevis av kremer, oljer og kostholdstips allerede? 

Uansett hvor mange løsninger du enn prøver, er det aller viktigste trikset nemlig å pleie huden riktig. Og aller helst med milde, skånsomme produkter som er trygge og rene. 

Løsningen finnes på apoteket og heter Tolérance Extrême.

Avène Tolérance Extrême er en enkel og sikker fuktighetspleie til sensitiv hud, som ivaretar hudens fuktbehov uten noen form for allergier eller reaksjoner. En trygg og sikker redning for hud som er i stadig endring, og søker en naturlig og riktig balanse.


Veien til sunn hud går via disse 4 produktene.

© Avène

Enkelt, trygt og naturlig


Helheten i hvordan vi lever og tar vare på både hud, hår og helse er viktig i 2017.

Kvinner i dag er mer bevisste i sine valg, både når det gjelder helsebringende mat, funksjonell trening eller sunn livsstil. Også når det kommer til hudpleieprodukter, er det essensielt med god kvalitet som fullt ut respekterer og ivaretar hudens balanse.

Og det er med disse kvalitetsbevisste kvinnene i fokus, at Avène Dermatological Laboratories har utviklet underlinjen Tolérance Extrême.

Sortimentet består av 4 produkter; Cleansing Lotion, Emulsion and Cream og Mask.


Rens: Cleansing Lotion - kan kjøpes her

Fukt: Emulsion (melk) kan kjøpes her - og Cream (krem) kan kjøpes her

Maske: Masque - kan kjøpes her

© Avène

Kun 7 ingredienser


Alle produktene inneholder kun 7 essensielle, rene ingredienser som respekterer og spiller på lag med huden din. 

Tilsetningsstoffer er nemlig helt unødvendig i hudpleie, og tilfører ingen spesiell hensikt for huden. Derfor er ingredienser som kjemikalier, duft og PH-regulering helt utelatt. Noe som igjen betyr at huden ikke reagerer eller utvikler allergier fra produktene.

Takket være en patentert teknologi kalt Sterile Cosmetics, fokuserer produktene på det essensielle og universale behovet for all hud; hydrering.

Produktene er uten parfyme, hundre prosent sterile og har ingen ubehagelig duft. Alle 7 ingrediensene er nøye utvalgte og kun de mest nødvendige for å skåne huden din best mulig.


Dokumenterte resultater

Fordi Tolérance Extrême-serien både er steril og naturlig uten tilsetningsstoffer, er alle disse produktene perfekt for deg som reagerer på kulde og tørr luft eller andre hudpleieprodukter. De er også supre å bruke etter peeling eller laserbehandling.

Produktene er testet på over 1200 personer med ekstremt følsom hud, og har fått strålende tilbakemeldinger fra kunder som sier av Tolérance-kremene er de eneste produktene de kan bruke. De fungerer også supert som hverdagsprodukter for deg med helt normal hud. Både for å forbeygge og opprettholde hudens fuktbalanse.

Tester utført i Avène Dermatological Laboratories beviser at daglig påføring av Emulsion i ansiktet opprettholder hudens fuktbalanse, og testen viser klare fordeler ved å bruke sterile ingredienser. Huden får i tillegg puste, mens strukturen i ansiktet ivaretas av produktenes egenskaper.

Du får kjøpt Avène Tolérance Extrême på Apoteket.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...