grått hår styling
© Foto: Thomas Dahl / Makeup: Mille Ree

Dette gjorde frisøren med Jeanettes hår for å gi de grå lokkene naturlig fall, glans og mer liv

Dette er oppskriften på hvordan man får liv i det grå håret igjen.

24. juli 2022 av Maria Rothmar

Jeanettes ønske: 

Der er en helt naturlig fargeforskjell i Jeanettes lange og kraftige hår som ikke har blitt farget på seks år. Pannehåret er markant lysere enn resten av manken, og Jeanette elsker den forskjellen. I nakken og i lengdene har håret fått en litt mer brent nyanse som hun ikke er så begeistret for, og så ønsker hun at selve frisyren strammes litt opp. Håret kan fint stusses litt, men det må ikke bli for kort, spesielt ikke foran.

Frisørens dom:

Tanja kjenner på Jeanettes hår og kan konstatere at det er sterkt og kraftig, men også at det mangler liv og er litt tørt. Til gjengjeld har det et vakkert og naturlig fall med store, myke krøller. Solen har skyld i den brente fargen på håret i nakken og i lengdene.

© Foto: Thomas Dahl / Makeup: Mille Ree

Jeanette Hylleborg (56)

  • Gift med Steen 
  • Ingen barn 
  • Studerer psykoterapi
© Foto: Thomas Dahl / Makeup: Mille Ree
© Foto: Thomas Dahl / Makeup: Mille Ree

Dette gjorde frisøren

  1. Jeanettes hår vil også ha godt av True Greysystemet, men hun trenger ikke full behandling. Derfor får hun ekspressversjonen som bare skal sitte i et kvarter. Hennes behandling foregår i vått hår, som gjør at fargen blir litt uttynnet. Fargen holder i opptil fire uker. 
  2. Det lyse pannehåret blir behandlet med fargen Pearl Mist Light, som har litt lilla i seg. Den gjør lokkene litt lysere og fremhever fargeforskjellen i Jeanettes hår. 
  3. Resten av håret behandles med Pearl Mist Dark, en varm grå nyanse som jevner ut den brente fargen. 
  4. Etter behandlingen stusser Tanja tuppene. Det er ikke behov for etasjeklipp, så resten av håret blir bare rettet til litt med saksen. 
  5. Til slutt fordeler Tanja en pleiende gelé i lengdene og ved røttene, og føntørker håret. Litt hårolje i tuppene sørger for næring, pleie og glans – og fikser flyvehårene. Voilá!

Les også: Slik går du fra farget til grått hår

© Foto: Thomas Dahl / Makeup: Mille Ree

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...