Camilla (41) farget håret og klippet seg – se den forandringen

41-åringen ser flere år yngre ut!

18. november 2013 av Åshild Breian

Tara-modelll Camilla Hoff Lambine (41) har gjort som mange av oss: Holdt på samme hårsveis i mange år. 

Det trygge, lange håret – enkelt å stelle, for det meste henger det rett ned. Så begynte de grå hårene å komme. Camilla valgte å bleke striper, enda hun egentlig er ganske mørk i håret. 

Det bare ble sånn. Og siden ble hun vant til looken – det lyse håret var henne.

Vurderer du å ta skrittet over til det grå? Slik går du fra farget til grått hår – med et vellykket resultat

FØR:
FØR:

Da de grå hårene begynte å dukke opp, valgte Tara-modell Camilla å stripe håret lysere.

Men frisør og hårstylist Doan Tran i Olimb frisører vil det annerledes. Han foreslår pannelugg og at hun går tilbake til den vakre brunetten hun egentlig er.

– Mange går for å bleke striper i håret når de får noen grå hår. Det kan fungere helt fint og vil viske ut det skarpe skillet på etterveksten. Men fordi Camilla er Tara-modell ønsket vi en forandring. Det naturlige mørke håret og panneluggen rammer inn ansiktet til Camilla på en fin måte. Hun kler det veldig godt, sier Doan.

Lyst på en forandring? 10 fine, korte hårfrisyrer vi elsker

 

Forandring fryder:
Forandring fryder:

Camilla er uredd og sier ja til både farging og pannelugg. Og for et vellykket resultat!Det er en stor avgjørelse å forandre utseendet sitt. Men Camilla er sporty, tar sjansen og slår til på bli ny-forslaget. 

En noe utilsiktet virkning for hennes del, er at hun ser ut som en ungjente etterpå. Den mørkere og naturlige hårfargen kler huden hennes. Hun får en varm glød og luggen rammer inn ansiktet på en god måte.

Etter noen måneder har Camilla beholdt looken, ganske enkelt fordi hun trives med den. Hun synes det er gøy med alle de positive tilbakemeldingene. Og som lærer er det praktisk med lugg. Den fungerer også på friskus-turene på fjellet med de fire barna hennes. 

4 damer tok sjansen: Se hvorfor du bør klippe deg kort her!

 

Etter:
Etter:

Camilla ser strålende ut! Den nye hårfrisyren og -fargen gjør at 41-åringen ser mye yngre ut!


– Jeg trives veldig godt med sveisen. Fargen ligner mer på min egentlige hårfarge slik jeg hadde det frem til jeg var omtrent 37 år. Da begynte jeg å stripe håret for at det grå ikke skulle vises så godt. Etterveksten min er ganske grå og nå må jeg etterfarge veldig ofte. Men det er verdt det. Jeg føler at dette er mye mer meg. Og mange sier at jeg ser ung og fresh ut med lugg, forteller Camilla.

Likevel vil Camilla ha behov for gode produkter med jevne mellomrom for å holde håret glansfullt. 

Hun vil ha god nytte av en god fargebevarende sjampo, jevnlige hårkurer og fukt og proteiner i lengdene. Da beholder håret glansen og ser friskt ut.

Kanskje er du også interessert i...