Denne suppen er perfekt lunsjmat
Den metter godt takket være pølse og mange grønnsaker. Velg en sterkere eller mildere pølse avhengig av hva du foretrekker.
Tomat-og paprikasuppe med pølse
Tid: 15 min.
Antall porsjoner: 4
- 200g pølse, for eksempel chorizo
- ½ porsjon tomat- og paprikagryte, se oppskrift
- 7 ½ dl vann
- 2 kyllingbuljongterninger
- 1 boks mais (180 g)
Krem
- 1 ½ dl crème-fraîche
- ½ potte oregano
- 2 dl revet ost, for eksempel cheddar
- 1 klype salt
- 1 klype kvernet svart pepper
Tilbehør
- brød
Slik gjør du:
- Skjær pølsen i skiver. Stekes i en gryte til de har fått fin farge. Hell over tomat- og paprikagryten og vann. Smuldre buljongterningene. La det koke uten lokk i ca. 5 min.
- Krem: Hakk oreganoen og bland den inn i crème-fraîchen sammen med osten. Krydre med salt og pepper.
- La maisen renne av og bland den inn i suppen. Server suppen med ostekrem og brød.